Sairaan Hyvä Tiikerikakku: Kahvipöydän Klassikko Uudella Twistillä!
Aktiivinen valmistusaika: noin 20 minuuttia Paistoaika: 50–60 minuuttia Yhteensä: noin 1 tunti 20 minuuttia Tiikerikakku, suomalaisen kahvipöydän klassikko, hurmaa mehevällä rakenteellaan ja kauniilla raitakuviollaan. Tämä “sairaan hyvä” versio vie perinteisen reseptin uudelle tasolle, yhdistäen pehmeän vaniljataikinan ja täyteläisen kaakaoraidan täydellisesti. Ainekset Valmistusohjeet 1. Valmistelut: Voitele ja jauhota noin 1,8 litran kakkuvuoka. Laita uuni lämpenemään 175 … Continue reading Sairaan Hyvä Tiikerikakku: Kahvipöydän Klassikko Uudella Twistillä!
Copy and paste this URL into your WordPress site to embed
Copy and paste this code into your site to embed