Maailman paras puolukkahillo


0
Maailman paras puolukkahillo
Valmistusaika: 10 minuuttiaKypsennysaika: 20 minuuttiaYhteensä: 30 minuuttiaAnnokset: Noin 4-5 pientä purkkia

Kun syksy saapuu ja puolukkametsät kutsuvat, on aika valmistaa jotakin todella erityistä – maailman paras puolukkahillo. Tämä resepti ei ole vain hilloa; se on makuelämys, joka vie sinut suoraan raikkaisiin suomalaisiin metsiin jokaisella lusikallisella. Herkullisen makea ja samalla täydellisen kirpeä, tämä puolukkahillo sopii täydellisesti aamupalapöytään, juustotarjottimelle tai vaikka perinteisten liharuokien kylkeen. Valmista tämä kotikeittiössä ja anna luonnon maun puhua puolestaan!

Ainesosat

  • 1 kg tuoreita puolukoita
  • 500 g sokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl sitruunamehua

Ohjeet

  1. Huuhtele puolukat kylmällä vedellä ja poista mahdolliset roskat.
  2. Laita puolukat, vesi ja sitruunamehu isoon kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes puolukat alkavat rikkoutua ja niistä vapautuu mehua.
  3. Lisää sokeri vähitellen, sekoittaen hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen. Jatka keittämistä noin 15-20 minuuttia, kunnes hillo alkaa saostua ja muuttua kauniin kiinteäksi.
  4. Nosta kattila liedeltä ja anna hillon jäähtyä hieman ennen kuin kaadat sen puhtaisiin lasipurkkeihin. Sulje purkit tiiviisti kannella.
  5. Anna hillon jäähtyä kokonaan ennen kuin säilytät sen jääkaapissa.

Ravintosisältö

Alla arvioidut ravintoarvot per 100 g maailman parasta puolukkahilloa.

AinesosaMäärä
Energia100 kcal
Hiilihydraatit25 g
Sokerit22 g
Rasva0 g
Proteiini0.2 g
Kuitu2 g
Natrium0 mg

Lisää reseptejä


Pidätkö siitä? Jaa se ystävillesi!

0

Mikä on reaktio?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
Awesome
0
Awesome
Angry
0
Angry
Crying
0
Crying
Fail
0
Fail
Fire
0
Fire
Funny
0
Funny
Loved
0
Loved
Wow
0
Wow
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Marja K.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *