Viihde

Olga Temonen esittelee uuden kiharan lookin syöpähoidon jälkeen

Näyttelijä Olga Temonen, 46, esitteli äskettäin Instagram-tilillään uuden kesälookinsa, jossa hän jakoi kuvan hiustensa muutoksesta syöpähoitojen jälkeen. Temonen, joka sai viime syksynä aivasyöpädiagnoosin, sai sädehoitonsa päätökseen tammikuussa. Sen jälkeen hänen hiuksensa ovat alkaneet kasvaa takaisin, ja ne ovat nyt kiharat.

Instagram-päivityksessään Temonen pohti hiustensa muutosta ja kirjoitti: “Sädehoitojen jälkeen, kun hiukset alkoivat kasvaa, ne tulivat takaisin kiharina.” Hänen aiemmin suorat hiuksensa ovat nyt lyhyet, mutta selvästi kiharat ja tarpeeksi pitkät muotoiltaviksi. Temosen lapsi lisäsi uuteen tyyliin henkilökohtaisen kosketuksen kauniilla vaaleanpunaisella kukalla.

Näyttelijä on ottanut uuden ulkonäkönsä vastaan arvokkaasti ja totesi: “Tämä elämä on kai ihan yhtä hyvää kiharilla hiuksilla.” Hänen seuraajansa vastasivat antamalla runsaasti tukea, täyttäen kommenttiosion ihailulla hänen sinnikkyydestään ja uuden lookinsa kauneudesta. Monet jakoivat omia kokemuksiaan tai rakkaidensa tarinoita, joiden hiukset palasivat kiharoina samanlaisten hoitojen jälkeen.

Kommentteihin sisältyi muun muassa: “Hiuksesi ovat upeat! Näytät vähän ranskalaiselta naiselta” ja “Kiharat sopivat sinulle. Sama tapahtui kerran naapurilleni.” Muut kiittelivät hänen positiivista asennettaan ja huomauttivat, kuinka hyvältä hän näyttää hoitojen jälkeen. Temosen matkaa ovat seuranneet tiiviisti hänen faninsa, jotka jatkavat kannustamistaan hänen toipuessaan.