Viihde

Jukka ja Chachi Hildén: Kolmannen tyttären syntymä täydensi perheen

Jukka ja Chachi Hildén juhlistavat ilolla perheensä uusinta tulokasta, kun heidän kolmas lapsensa, tyttövauva, syntyi viime viikonloppuna. Jukka, joka tunnetaan DUUDSON-ryhmästä, jakoi tämän iloisen uutisen Instagram-tilillään maanantaina 12. elokuuta. Pariskunnalla on ennestään kaksi tytärtä, Sophia ja Amelié, ja he ovat syvästi kiitollisia ja onnellisia uuden perheenjäsenen saapumisesta.

Jukan Instagram-postauksessa hän kirjoitti: “Sydämeni on täynnä ja perheemme on valmis. Viikonloppuna meitä siunattiin terveellä tyttövauvalla. Olen niin kiitollinen siitä, että minulla on upea perhe, terveet lapset ja rakastava, vahva ja turvallinen äiti (vaimoni) heille. Hämmästyin jälleen kerran siitä, miten hän hehkui ollessaan raskaana ja kuinka rauhallisesti ja itsevarmasti hän synnytti lapsemme.” Viestissään Jukka ilmaisi syvää arvostustaan vaimoaan Chachia kohtaan ja sitä, miten vahva ja kaunis hän oli raskauden ja synnytyksen aikana. Hän myös käytti tilaisuutta ylistääkseen naiseutta ja feminiinisyyttä sekä kiittääkseen universumia perheensä tuomasta onnesta.

Useat ystävät ja fanit reagoivat uutiseen lämpimillä onnitteluilla. Esimerkiksi juontaja Esko Eerikäinen ja laulaja Olli Herman jättivät omat onnentoivotuksensa kommentteihin. Chachi osallistui myös Jukan postauksen kommentointiin ja kirjoitti: “I love our family! Your support throughout the pregnancy and especially during the birth was truly everything to me. I love you my rock. So grateful for all these beautiful little munchkins we have.” Hänen kommenttinsa kuvastaa sitä syvää rakkautta ja kiitollisuutta, jota hän tuntee perhettään ja erityisesti Jukkaa kohtaan. Chachi ilmaisi, kuinka paljon Jukan tuki merkitsi hänelle raskauden ja synnytyksen aikana ja kuinka kiitollinen hän on heidän yhteisistä lapsistaan.

Aiemmin Chachi on jakanut seuraajilleen raskauden vaiheita sosiaalisessa mediassa. Hän mainitsi Seura-lehden haastattelussa, että tämä oli ensimmäinen raskaus, jonka he kokivat yhdessä parina. Hän kertoi, että Sophian syntyessä perhe asui Yhdysvalloissa, ja kun Amelié syntyi, Sophia oli vielä liian nuori ymmärtämään tilannetta. Nyt, kun heidän tyttärensä ovat siinä iässä, että he voivat ymmärtää ja arvostaa uuden sisaruksen syntymää, perhe nauttii täysin tästä erityisestä ajasta yhdessä.