Uutiset

Entisen pääministerin Sanna Marinin tyylikäs läsnäolo Flow-festivaaleilla vangitsee sosiaalisen median

Entinen pääministeri Sanna Marin, 38, osallistui Flow-festivaaleille Helsingin Suvilahdessa 9.–11. elokuuta. Viikonlopun aikana Marin jakoi tapahtumasta useita kuvia ja päivityksiä sosiaalisen median tileillään, erityisesti Facebookissa ja Instagramissa, antaen yleisölle kurkistuksen hänen festivaalikokemukseensa.

Festivaalin kolmantena päivänä Marin julkaisi Instagram-tarinaan kuvan, jossa hän esiintyy lapsen kanssa, jonka kasvot on tarkoituksellisesti peitetty yksityisyyden suojaamiseksi. Tämä on linjassa sen kanssa, kuinka hän usein käsittelee oman tyttärensä Emman kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvassa korostetaan “Perhesunnuntaita”, joka on erityinen päivä Flow-festivaaleilla, jolloin 0–12-vuotiaat lapset voivat osallistua tapahtumaan klo 18:aan asti. Tämä mahdollistaa perheille festivaalitunnelmasta nauttimisen ennen kuin tapahtuma muuttuu myöhemmin illalla aikuisille suunnatuksi.

Marin käytti myös tilaisuutta esitelläkseen uuden asukokonaisuuden Instagram-tarinassaan. Hänellä oli yllään musta nahkatakki, yhteensopivat saappaat ja näyttävä punainen mekko, jossa oli halkio sivussa. Huomionarvoista on, että hänen kynnet oli maalattu samaan sävyyn mekon kanssa, mikä toi asuun yhtenäisyyttä. Kuvassa Marin tekee rauhanmerkkiä, jolla on kulttuurista riippuen erilaisia merkityksiä. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tuntia julkaisun jälkeen.

Aikaisemmin festivaalin toisena päivänä Marin oli valinnut täysin erilaisen tyylin pukeutuen mustaan asukokonaisuuteen, johon kuului crop top, lyhyt hame ja nilkkurit. Vaikuttaa siltä, että asukokonaisuus oli tehty nahasta tai vastaavasta materiaalista, mikä korostaa Marinin muotitietoista otetta.

Marin ei ollut tapahtumassa yksin, vaan hänen seurassaan oli hänen puolisonsa Joni Willberg, joka on ammatiltaan kampaaja. Willberg jakoi myös hetkiä festivaalilta omissa Instagram-tarinoissaan, mukaan lukien kuvan, jossa pariskunta kävelee käsi kädessä festivaalialueella. Ennen tätä Marin oli julkaissut kuvan itsestään kampaamotuolissa, jossa hän tägäsi Willbergin ja kirjoitti kuvatekstiin “Flow hair”, viitaten tapahtumaa varten tehtyyn kampaukseen.

Sanna Marinin festivaalityylit ovat aiemmin herättäneet paljon huomiota ja saaneet aikaan trendejä hänen seuraajiensa keskuudessa. Esimerkiksi muutama vuosi sitten hänen pukeutumisensa Ruisrockissa – vaalea paita, farkkushortsit ja musta nahkatakki – tuli monien festivaalivieraiden jäljittelemäksi tyyliksi seuraavana vuonna Flow-festivaaleilla. Marinin kyky yhdistää henkilökohtainen tyyli julkisiin esiintymisiin jatkaa resonointiaan hänen yleisönsä keskuudessa, vahvistaen hänen vaikutusvaltaansa myös poliittisen kentän ulkopuolella.