Viihde

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti Vaikuttui Adelen Upeasta Konsertista Saksassa

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 42, suuntasi äskettäin Saksaan osallistumaan Adele-konserttiin, joka järjestettiin Messe München -areenalla. Matka, joka yhdisti Aitolehden rakkauden sekä musiikkiin että hyvinvointiin, oli lyhyt mutta ikimuistoinen.

Aitolehti saapui Müncheniin keskiviikkona 14. elokuuta ja majoittui Koenigshof-hotelliin, joka kuuluu The Luxury Collection -ketjuun. Tämä viiden tähden hotelli tarjoaa ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, ja edullisimmankin huoneen hinta ylittää 500 euroa yöltä sisältäen aamiaisen.

Ennen konserttia Aitolehti ehti vierailla hotellin kuntosalilla ja tehdä ostoksia kaupungilla. Hän kävi myös paikallisessa kampaamossa viimeistelemässä äskettäin vaalennettua hiustyyliään, jonka inspiraationa toimi itse Adele. “Pyysin Adele-tukkaa”, Aitolehti raportoi selfiessä sosiaalisen median tarinoissaan.

Vaikka sääolosuhteet eivät olleet täydelliset, Aitolehti kertoi konsertin olleen syvästi vaikuttava kokemus. Sade ja ukkonen loivat erityisen tunnelman, joka vain lisäsi tapahtuman ainutlaatuisuutta. “Konsertti oli aivan uskomaton”, hän totesi torstaiaamuna herättyään hotellihuoneestaan kymmenen tunnin yöunien jälkeen.

Matka huipentui terveelliseen ja herkulliseen aamiaiseen ennen paluuta Suomeen. Aitolehti ylisti sekä Münchenin kaupunkia että konserttia, kertoen, että sääolosuhteet tekivät tapahtumasta entistäkin unohtumattomamman. “Mikä kaupunki ja konsertti, tämä todella kosketti minua. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Satoi ja ukkosti, mikä teki tunnelmasta vieläkin erityisemmän. MAHTAVA MAHTAVA ADELE!” Aitolehti päivitti tunnelmiaan Saksasta kuvan kera.

Adelella on elokuussa kymmenen konserttia Münchenissä, joista viisi on jo takana. Tämä konserttisarja on kerännyt valtavan yleisön ja vahvistanut Adelen asemaa yhtenä aikamme suurimmista artisteista.