Viihde

Romantiikkaa Kotkassa: Anssi Heikkilän hellä hetki tallentui kameraan

Tanssija ja tulevan Tanssii tähtien kanssa -kauden tähtiohjaaja Anssi Heikkilä herätti huomiota kotikaupungissaan Kotkassa, kun hänet nähtiin viettämässä iltaa paikallisessa yökerhossa.

Viikonloppuna Heikkilä havaittiin viettämässä aikaa vaaleahiuksisen seuralaisen kanssa suosittujen yökerhojen edustalla Kotkassa. Silminnäkijät kertoivat pariskunnan jakaneen lämpimän hetken, kun he vaihtoivat intohimoisen suudelman ennen kuin he lähtivät yhdessä käsi kädessä jatkamaan iltaansa.

Tämä havainto seuraa aiempaa tapausta Helsingissä, jossa Heikkilä nähtiin tanssimassa vaaleahiuksisen naisen kanssa tunnetussa yökerhossa. Pariskunta näytti nauttivan illastaan, tanssien lähekkäin vilkkaassa tunnelmassa.

Kun Heikkilää tavoitettiin kommentoimaan asiaa, hän vahvisti viettäneensä illan Kotkassa, mutta ei halunnut antaa lisätietoja suhteestaan seuralaisensa kanssa.

Aiemmin tänä vuonna Heikkilä ja hänen puolisonsa jättivät yhdessä avioerohakemuksen, päättäen viisi vuotta kestäneen avioliittonsa. Eron jälkeen on liikkunut huhuja Heikkilän henkilökohtaisesta elämästä, mukaan lukien mahdollinen yhteys hänen Tanssii tähtien kanssa -parinsa Pernilla Böckermanin kanssa. Kuitenkin heidän suhteensa on vahvistettu olevan vain ammatillinen.

Kun Heikkilä valmistautuu palaamaan tanssilattialle näyttelijä Linnea Leinon parina tulevalla Tanssii tähtien kanssa -kaudella, hänen henkilökohtainen elämänsä jatkaa kiinnostuksen herättämistä. Onko nämä hetket varastavat huomion hänen ammatillisilta saavutuksiltaan, jää nähtäväksi, mutta fanit odottavat innolla hänen paluutaan.