Uutiset

Linnea Vihonen Julkaisi Mustaherukkacrumble-reseptin Instagramissa

Ruokavaikuttaja Linnea Vihonen jakoi hiljattain houkuttelevan mustaherukkacrumble-reseptin Instagramissa, herättäen seuraajiensa huomion reseptin yksinkertaisuudella ja herkullisuudella. Julkaisussa hän antoi tarkat ohjeet jälkiruoan valmistamiseen sekä vinkkejä nestemäisen kermavaahdon tarjoiluun.

Vihosen resepti sisältää 0,5 litraa Stimuli-mustaherukoita, jotka yhdistetään muruseokseen, johon tarvitaan 100 grammaa pehmeää voita, 1 desilitra sokeria, 3 desilitraa kaurahiutaleita, ripaus sormisuolaa ja puolikkaan sitruunan raastettu kuori. Hän suosittelee paistamaan crumblea 200°C:ssa 20 minuutin ajan, jotta saadaan aikaan täydellinen koostumus.

Crumble kruunaamiseksi Vihonen ehdottaa nestemäistä kermavaahtoa, joka valmistetaan 2 desilitrasta kermavaahtoa, 1/2 teelusikallisesta leivinjauhetta (Urtekram) ja 1/2 teelusikallisesta vaniljasokeria. Julkaisussa Vihonen ei ainoastaan antanut reseptiä, vaan jakoi myös kuvia, joissa hän nauttii valmiista annoksesta.

Julkaisu herätti nopeasti huomiota, ja erityisesti vaikuttaja Iida Viano kommentoi, “No nam! Testiin! ❤” ilmaisten innostuksensa kokeilla reseptiä. Vihosen resepti on sittemmin inspiroinut hänen seuraajiaan, jotka ovat ahkerasti kokeilleet jälkiruokaa ja jakaneet omia tuloksiaan sosiaalisessa mediassa.