Viihde

20 vuotta yhdessä: Olga ja Tuukka Temonen juhlistivat merkkipäiväänsä perhepiirissä

Viikonloppuna näyttelijä Olga Temonen ja hänen aviomiehensä, ohjaaja Tuukka Temonen, juhlistivat 20-vuotishääpäiväänsä. Merkkipäivää vietettiin heidän omistamassaan Rehtori-ravintolassa Iitissä, jonka pariskunta hankki vuonna 2021.

Temonen jakoi Instagramissa lämpimän kuvan, jossa pariskunta halaa toisiaan. Kuva on kerännyt paljon huomiota, ja sen yhteyteen Olga kirjoitti kiitokset juhlaan osallistuneille. “Eilen meitä juhlittiin. Rehtori toimi juhlapaikkana kaikille rakkaille juhlijoille”, Olga kirjoitti ja lisäsi: “Kiitos kaikille, jotka tulivat tekemään illasta täydellisen. 20 vuotta yhdessä, eikä loppua näy.”

Pariskunta aloitti suhteensa kaksikymmentä vuotta sitten ja he menivät naimisiin vuonna 2008. Heillä on kolme lasta. Olga päätti kirjoituksensa henkilökohtaisella viestillä miehelleen: “Rakastan sinua niin paljon, Tuukka.”

Pariskunnan hääpäivän juhla keräsi runsaasti onnitteluja kollegoilta ja ystäviltä. Ilona Chevakova kommentoi: “Paljon onnea! Kaikkea hyvää teille”, ja toimittaja Maria Veitola, joka oli myös juhlassa mukana, kirjoitti: “Kiitos, oli ihanaa.” Lisää tukea ja onnitteluja saatiin radiotoimittaja Kimmo Vehviläiseltä, poplaulaja Jannika B:ltä, näyttelijä Sebastian Rejmanilta ja urheilutoimittaja Mervi Kalliolta.

Instagram-julkaisunsa lisäksi Olga jakoi sarjan Instagram-tarinoita, joissa hän esitteli viikonlopun juhlintaa. Tarinoissa näkyi kuvia ja videoita juhlavieraista, kuten Veitolasta, juontaja Nina Backmanista ja toimittaja Arman Alizadista, nauttimassa illasta Temosten perheen eläinten ja pizzauunin lämmön ympäröimänä. Backman kiitti Instagram-tarinassaan: “Kiitos Olga ja Tuukka ihanista juhlista!” ja kehui tapahtuman ruokatarjoilua.

Tämä iloinen juhlahetki seuraa Olgan julkistamaa uutista hänen aivosyöpädiagnoosistaan, joka hänelle annettiin syksyllä 2023. Vakavasta sairaudesta huolimatta Temonen on pysynyt päättäväisenä ja käynyt sädehoidossa Suomessa, joka päättyi tammikuussa. Sen jälkeen hän on jatkanut hoitojaan ulkomailla, ja hänen viimeisin hoitomatkansa suuntautui Saksaan ja Alankomaihin heinäkuussa.

Pariskunnan kestävyys henkilökohtaisista haasteista huolimatta, sekä heidän läheisensä tuki, korostavat heidän suhteensa kestävyyttä, kun he jatkavat elämää yhdessä.