Viihde

Näyttelijä Olga Temonen päivittää aivokasvainhoidostaan Kölnissä, korostaen sekä hoidon että elämän iloa

Näyttelijä Olga Temonen, joka parhaillaan hoitaa aivokasvaintaan, on jakanut päivityksen Kölnistä, Saksasta, missä hän saa erityishoitoa. Instagramissaan Temonen kertoi kokemuksistaan hoitojen ja kaupungin suhteen.

“Ihana Köln. Nautin olostani täällä. Hoidot ovat mukavia, koska en ole niiden jälkeen väsynyt, päinvastoin, saan niistä energiaa. Silti, kaipaan jo kotiin, huomenna lennämme kotiin,” Temonen kirjoitti, ilmaisten sekä positiivisuutta että koti-ikävää valmistautuessaan paluuseen Suomeen.

Päivityksessä Temonen esiintyy suuret aurinkolasit ja viininpunaiset korvakorut päässään, mikä kuvastaa hänen sitkeyttään ja optimismiaan. Temonen kertoi ensimmäisen kerran diagnoosistaan viime syksynä ja on sittemmin hakenut hoitoa sekä Suomesta että Saksasta. Hän selitti hakeutuneensa hoitoon ulkomailla, koska Suomen lääketieteelliset säädökset ovat tiukat, todeten: “Suomessa on tiukat lait siitä, mitä voidaan antaa. Sain siellä sähköterapiahoitoa,” kuten hän mainitsi aiemmin tänä vuonna Jussi-gaalassa.

Vaikeasta tilanteesta huolimatta Temonen löytää edelleen iloa elämästä. Hän ja hänen ohjaajamiehensä Tuukka Temonen juhlistivat 20-vuotista yhteistaivaltaan elokuun puolivälissä. Pohdiskellen juhlaa hän jakoi: “Eilen meitä juhlittiin. (Ravintola) Päämaja toimi juhlapaikkana kaikille rakastetuille juhlijoille. Kiitos kaikille, jotka tulitte tekemään illasta täydellisen.” Päivityksen viimeiset sanat, “20 vuotta yhdessä, eikä loppua näy. Rakastan sinua niin paljon, Tuukka,” korostavat heidän suhteensa kestävyyttä ja vahvuutta vaikeiden aikojen keskellä.