Viihde

Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari: Yllättävä perheillallinen päättyi erimielisyyteen liikkumistavasta

Näyttelijä Aku Hirviniemi on pysytellyt julkisuudesta poissa viime vuoden lopusta lähtien, mutta hiljaiselo sai hetkellisesti huomiota, kun hän ja puolisonsa Sonja Kailassaari viettivät aikaa yhdessä Helsingin Kosmos-ravintolassa. Aku, joka ajautui laajan kohun keskelle marraskuussa epäasiallisten viestien takia, on pitänyt matalaa profiilia, eikä hänen puolisonsa Sonja ole julkisesti kommentoinut asiaa.

Pariskunta, joka asui yhdessä Riihimäellä viime vuonna, erosi osoitetietojen mukaan maaliskuussa, kun Sonja muutti takaisin Helsinkiin. Kuitenkin huhut erosta saivat uusia käänteitä, kun pariskunta on nähty toistuvasti yhdessä. Esimerkiksi elokuussa heidät bongattiin Coldplayn keikalta nauttimassa yhteisestä ajasta.

Viime perjantaina, 6. syyskuuta, eräs tarkkasilmäinen ravintolavieras kiinnitti huomiota Akun ja Sonjan suureen sukulaisporukkaan, joka nautti illallista legendaarisessa Kosmos-ravintolassa. Illallinen venyi yli kolme tuntia, ja tunnelma vaikutti kaiken kaikkiaan hyväntuuliselta. Kuitenkin illan lopussa pari ajautui yllättäen pieneen erimielisyyteen siitä, miten he haluaisivat lähteä kotiin.

– Aku ehdotti useasti julkisia kulkuneuvoja, mutta Sonja piti tiukasti kiinni taksin valinnasta, kertoi paikalla ollut silminnäkijä.

Lopulta koko seurue poistui ravintolasta noin kello puoli yksitoista, mutta jäi epäselväksi, millä kulkuneuvolla pariskunta ja heidän pieni lapsensa jatkoivat matkaansa.

– Keskustelun perusteella näytti siltä, että heidän välillään ei ollut erityistä lämpöä. Keskustelu kuitenkin keskittyi lähinnä lapsen hyvinvointiin, joten vaikea sanoa mitään varmaa heidän suhteestaan, silminnäkijä lisäsi.

Sonja Kailassaari

Sonja jakoi rakkauden Kosmos

Sonja Kailassaari päivitti hiljattain Instagram-tililleen kuvan illan annoksestaan Kosmos-ravintolassa, joka juhlii 100-vuotisjuhlavuottaan. Kuvatekstissä Sonja ilmaisi tunteikkaasti:

– Onnea 100 vuotta Kosmos! Nyt on aika esitellä lempiravintolani seuraavalle sukupolvelle.

Viesti viittasi siihen, että pariskunnan pieni lapsi oli mukana illallisella.

Sonja, joka on ollut poissa sosiaalisesta mediasta äitiyslomansa aikana, palasi otsikoihin kesäkuussa 2023 jättäessään Efter Nio -ohjelman äitiysvapaansa vuoksi. Hän on ilmoittanut palaavansa ohjelmaan tulevaisuudessa.