Joni Willberg, yksi Suomen tunnetuimmista kampaajista, tunnetaan erityisesti Sanna Marinin kampaaja. Hän ei ainoastaan vastaa Marinin huolitellusta ja ammattimaisesta ulkonäöstä, vaan on myös Sanna Marinin miesystävä. Heidän suhteensa nousi julkisuuteen erityisesti sen jälkeen, kun heidät nähtiin yhdessä Flow Festival -tapahtumassa nauttimassa festivaalin tunnelmasta.

Willbergin ammattitaito Sanna Marinin kampaaja näkyy hänen kyvyssään luoda kampauksia, jotka heijastavat Marinin modernia ja tyylikästä imagoa. Oli kyseessä sitten virallinen poliittinen tilaisuus tai rento julkinen esiintyminen, Willbergin luomat kampaukset ovat aina huoliteltuja ja elegantteja, tuoden esiin Marinin itseluottamuksen ja nykyaikaisen olemuksen. Willbergin tarkkuus ja silmä yksityiskohdille ovat tehneet hänestä avainhenkilön Marinin tyylin muokkaamisessa.

Willbergin rooli Marinin elämässä ulottuu kuitenkin kampaajan työtä pidemmälle. Sanna Marinin miesystävänä hän on ollut merkittävä tukija sekä julkisessa että yksityiselämässä. Heidän suhteensa sai laajempaa huomiota heidän yhteisen esiintymisensä jälkeen Flow Festival -tapahtumassa, jossa heidät nähtiin yhdessä läheisinä. Tämä henkilökohtainen yhteys lisää syvyyttä heidän yhteistyöhönsä, ja Willberg ei ainoastaan vastaa Marinin tyylistä, vaan on myös hänen rinnallaan tärkeissä elämänvaiheissa.

Willbergin keskittyminen laadukkaaseen hiustenhoitoon ja muotoiluun varmistaa, että Sanna Marinin kampaukset pysyvät aina raikkaina ja tyylikkäinä. Hänen roolinsa Sanna Marinin kampaajana on ratkaiseva osa Marinin julkista imagoa, mutta samalla hän on merkittävä henkilö myös tämän yksityiselämässä.

Kahdessa roolissaan, sekä Marinin kampaajana että Sanna Marinin miesystävänä, Joni Willberg on vakiinnuttanut asemansa keskeisenä vaikuttajana sekä hänen tyylissään että elämässään.