Viime aikoina Sanna Marinin henkilökohtainen elämä on ollut tiiviisti esillä mediassa, erityisesti hänen uusi suhteensa Joni Willbergiin. Vuoden 2023 aikana paljastui, että Sanna Marin miesystävä on hänen henkilökohtainen kampaajansa, Joni Willberg. Tämä suhde, joka yhdistää ammatillisen ja henkilökohtaisen yhteyden, on herättänyt laajaa kiinnostusta.

Kuka on Joni Willberg?

Joni Willberg on pitkään tunnettu suomalainen kampaaja ja hiusmuotoilija, joka on työskennellyt monien julkisuuden henkilöiden kanssa. Hänen tyylinsä ja ammattitaitonsa ovat saaneet kiitosta, ja erityisesti hänen roolinsa Sanna Marin miesystävänä on tuonut hänet valokeilaan. Willberg on ollut Marinin luottokampaaja, ja heidän pitkäaikainen yhteistyönsä on kasvanut henkilökohtaiseksi suhteeksi.

Sanna Marinin ja Joni Willbergin suhde

Vuonna 2023 Sanna Marin ja Sanna Marin miesystävä Joni Willberg nähtiin ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä, mikä vahvisti heidän suhteensa. Pariskunta on pyrkinyt pitämään yksityiselämänsä poissa parrasvaloista, mutta heidät bongattiin yhdessä Flow Festivalilla nauttimassa toistensa seurasta. Tämä julkinen esiintyminen vahvisti heidän läheistä suhdettaan, joka oli ollut jo jonkin aikaa huhujen kohteena.Marin ja Willberg on nähty viettämässä aikaa Helsingin keskustassa. Marin jopa suukotti han Bulevardin kadun kulmassa, mikä herätti jälleen suuren mielenkiinnon mediassa.