Apple

iPhone 16 Ennakkotilaukset Alkavat Pian

Applen uudet iPhone 16 -mallit, joihin kuuluu neljä eri versiota ja yhdeksän uutta väriä, ovat pian saatavilla ennakkotilattavaksi. Glowtime-tapahtumassa esiteltiin nämä uudet mallit, joissa on muun muassa kameran laukaisupainike ja uudet värit, kuten ultramariini. Lisäksi iPhone 16 hyödyntää iOS 18:n uusimpia Apple Intelligence -ominaisuuksia.

Uusien iPhone 16 -puhelinten odotetaan myyvän nopeasti loppuun, joten kannattaa toimia ripeästi, jos haluat tietyn koon, värin tai kapasiteetin.

Milloin iPhone 16 julkaistaan?

iPhone 16 -sarjan virallinen julkaisu on 20. syyskuuta 2024. Tämä on päivämäärä, jolloin ensimmäiset ennakkotilaukset toimitetaan, ja jolloin laite tulee saataville myymälöissä. Tietyt värivaihtoehdot ja mallit saattavat kuitenkin olla rajoitetusti saatavilla, joten varaudu mahdollisiin viivästyksiin suosituimpien versioiden kohdalla.

Milloin iPhone 16 ennakkotilaukset alkavat?

Ennakkotilaukset alkavat perjantaina 13. syyskuuta 2024 klo 15. Tämä koskee sekä Applen omaa verkkokauppaa että suurimpia jälleenmyyjiä.

Mitkä värit ovat saatavilla iPhone 16 -puhelimissa?

Mitkä värit ovat saatavilla iPhone 16 -puhelimissa

iPhone 16 ja iPhone 16 Plus tulevat markkinoille viidessä värissä: musta, valkoinen, pinkki, vihreä ja ultramariini. iPhone 16 Pro -mallit ovat saatavilla neljässä eri titaaniviimeistelyssä: musta titaani, valkoinen titaani, luonnollinen titaani ja hiekkatitaani.

Hinnat eri iPhone 16 -malleille Suomessa

Hinnat vaihtelevat mallista ja tallennuskapasiteetista riippuen. Suomessa hinnat alkavat seuraavasti:

  • iPhone 16: € 822
  • iPhone 16 Plus: € 921 
  • iPhone 16 Pro: € 990
  • iPhone 16 Pro Max: € 1,188