Uutiset

Prinssi William Edustaa Uudella Ilmeellä – Parta ja Uniformu Huomiota Herättävä Yhdistelmä

Prinssi William, 42, herätti kesän aikana huomiota, kun hänen ulkonäkönsä muuttui kesän kuumuudessa. Julkisuudessa keskusteltiin laajasti prinssin uudesta kesäparrasta, sillä kuninkaallinen on totuttu näkemään virallisissa tilanteissa sileäkasvoisena. Parran ilmestyminen kasvoille herätti runsaasti keskustelua, sillä prinssin viralliset esiintymiset ovat yleensä hillitympiä, ja tämä oli selkeä muutos hänen ulkomuotoonsa.

Walesin prinssi edusti hiljattain isäänsä, kuningasta, Kuninkaallisten ilmavoimien tukikohdassa Cranwellissa järjestetyssä monarkin paraatissa. Tilaisuudessa prinssi William piti puheen, jossa hän viittasi “muutoksen ja epävarmuuden aikoihin” puhuessaan sotilaille.

Prinssi William

Prinssi William esiintyi sotilasunivormussa ja parta kasvoillaan, mikä sai kuninkaallisten fanit villiintymään hänen uudesta olemuksestaan. Viestipalvelu X täyttyi ylistävistä kommenteista, joissa yhdistelmää kehuttiin.

– Katsokaa tätä miestä! Kuninkaalliset kumartavat.

– Hän näyttää todella komealta.

– Prinssi Williamissa on tänään kuninkaan karismaa.

– Parta ja univormu on pettämätön yhdistelmä. Voi vain kuvitella, kuinka ylpeä Catherine mahtaa olla, sosiaalinen media hehkuttaa.

Prinssi William

Prinssi Williamin uusi ilme on herättänyt laajaa huomiota, ja monet ovat kiinnittäneet huomiota hänen karismaattiseen ja vaikuttavaan ulkoasuunsa.

Prinssi William