Viihde

Saara Aalto loistaa Glindana The Wicked -elokuvassa – Ariana Grande antoi hyväksyntänsä

Saara Aalto on saavuttanut merkittävän virstanpylvään suomalaisessa viihdemaailmassa, sillä hän on paljastanut ääninäyttelevänsä Glindaa suomenkielisessä versiossa musikaalielokuvasta *The Wicked*. Alun perin roolin näytteli maailmantähti Ariana Grande, mutta nyt Saara tuo hahmon eloon suomalaisessa versiossa. Saara jakoi ilouutisensa seuraajilleen ja hehkui innostusta.

Saara kertoi syvästä yhteydestään musikaaliin:

“En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon tämä musikaali merkitsee minulle. Kuinka se muutti elämäni, kun näin sen ensimmäistä kertaa New Yorkissa vuonna 2009,” hän kirjoitti julkaisussaan.

Maailmanlaajuisesti rakastettu Wicked on erityisen lähellä Saara Aallon sydäntä, ja hän on aikaisemmin ollut mukana musikaalissa sen Suomen esityksissä. Nyt hän palaa tarinaan entistä suuremmassa roolissa.

“Wicked on ollut sydämessäni kaikki nämä vuodet. En voi uskoa, että olen oikeasti mukana elokuvassa!” hän huudahti kiitollisena. Saara pitää saamaansa roolia valtavana kunniana, etenkin kun se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä laulutaitojaan laajasti.

“Minut valittiin Glindaksi. Vau! Mikä uskomaton kunnia ja mahdollisuus päästä dubbaamaan Ariana Grandea,” hän hämmästeli, pohtien roolin merkitystä ja sitä, että saa olla osa jotain näin suurta.

Ariana Grande itse tunnusti Saara Aallon lahjakkuuden ja hyväksyi hänen suorituksensa kuultuaan hänen laulutestinsä.

“Tein laulu- ja ääninäytteen, joka lähetettiin Amerikkaan, ja Ariana Grande itse hyväksyi sen, joten kyllä, olen valmis!” Saara kertoi ylpeänä.

Elokuvan toisessa pääroolissa, Elphabana, kuullaan laulaja Laura Voutilainen. The Wicked -elokuvan ensi-ilta nähdään Suomessa 22. marraskuuta, ja se on varmasti merkittävä hetki Saaran uralla sekä todellinen nautinto musikaalien ystäville.