Viihde

Olga Temosen kekseliäs hampaanpoistovideo naurattaa sosiaalisessa mediassa

Näyttelijä Olga Temonen, 46, osoitti jälleen humoristista otettaan perhe-elämään jakamalla seuraajilleen hulvattoman videon Instagram-tilillään. Videolla nähdään Olgan aviomies, ohjaaja Tuukka Temonen, 49, sekä heidän poikansa Torsti, jotka ryhtyvät melko omaperäiseen hampaan irrotusoperaatioon perheen puutalossa.

Videolla Tuukka pitää käsissään Nerf-lelupyssyä, jonka muoviseen luotiin on kiinnitetty lanka – toisen pään ollessa solmittuna Torstin heiluvassa hampaassa. Tämä kekseliäs menetelmä oli Olgan mukaan täysin pojan oma idea.

”Kun hammas ei tullut itsestään, tarvittiin avuksi Nerf-pyssy! Ja idea oli hampaan omistajan!” Olga kirjoittaa päivityksessään huvittuneena.

Videolla Tuukka vetää liipaisimesta, mutta ensimmäinen yritys ei tuota tulosta. Pienen säätämisen jälkeen toinen yritys onnistuu, ja hammas lentää langan varassa huoneen poikki.

”Siinähän se meni”, Tuukka toteaa videolla Olgan nauraessa taustalla.

Olgan julkaisema video on saanut innostuneen vastaanoton seuraajilta, ja moni on kommentoinut perheen kekseliästä hampaanirrotustapaa. Yksi katsojista tokaisi humoristisesti: ”No nyt on parannettu se vanha ‘hammas ovenkahvaan’ -konsti.”

Muutkin liittyivät keskusteluun:

– ”Hyvä vinkki!”

– ”Meillä on tehty sama juttu!”

Tämä hilpeä perhehetki tuo valoa Olga Temosen elämään vaikeina aikoina. Olga kertoi vuoden 2023 lopussa sairastavansa neljännen vaiheen aivokasvainta. Vakavasta diagnoosista huolimatta Olga on jakanut positiivisia päivityksiä seuraajilleen, ja hän sai sädehoitonsa päätökseen alkuvuodesta. Sen jälkeen hän on hakeutunut hoitoihin Alankomaissa ja Saksassa.

Elokuun lopulla Olga kertoi sosiaalisen median seuraajilleen olleensa syöpähoidoissa Kölnissä: ”Nautin olostani täällä. Hoidot ovat mukavia, koska en ole niiden jälkeen väsynyt, päinvastoin, saan niistä energiaa. Silti on jo koti-ikävä, huomenna lennämme kotiin.”

Olga ja Tuukka ovat olleet yhdessä jo 20 vuotta, ja he ovat viettäneet 16 vuotta naimisissa. Pariskunnalla on poikansa Torstin lisäksi kaksi tytärtä, Helga ja Hilma, jotka esiintyvät usein perheen sosiaalisen median julkaisuissa.

Olgan jakama perhevideo on saanut monet hymyilemään ja todistaa, että vaikeinakin aikoina huumori ja yhteiset hetket tuovat voimaa.