Pelit

Vikinglotto: Yhteispohjoismainen Lottojätti

Vikinglotto on ensimmäinen yhteispohjoismainen lottopeli, joka lanseerattiin jo vuonna 1993.

Se on saatavilla monissa maissa, kuten Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa sekä Sloveniassa.

Pelaajien tavoitteena on arvata oikein kuusi numeroa ja yksi Vikingnumero, jotka arvotaan viikoittain keskiviikkoisin.

Miten pelata?

Vikinglotto-pelissä valitaan 6 numeroa 1-48 väliltä sekä yksi Vikingnumero väliltä 1-5. Arvonnan päävoiton voi voittaa, kun kaikki kuusi numeroa sekä Vikingnumero osuvat oikein.

Päävoitot ja voittoluokat

Vikinglotto tarjoaa useita voittoluokkia, mutta houkuttelevin on tietenkin päävoitto. Päävoiton suuruus voi vaihdella muutamista miljoonista jopa kymmeniin miljooniin euroihin. Lisäksi voit voittaa pienempiä palkintoja, vaikka saisitkin vain osan numeroista oikein.

Vikinglotto

Pelin hinta ja osallistuminen

Pelikertoimen hinta on 1 euro per rivi, ja Vikingnumeron lisääminen maksaa lisäosan. Voit pelata Vikinglottoa helposti niin Veikkauksen verkkopalvelussa kuin mobiilisovelluksella tai lähimmällä jälleenmyyjälläsi.

Miksi pelata Vikinglottoa?

Vikinglotto tarjoaa mahdollisuuden tavoitella suuria voittoja pienellä panoksella. Koska peliin osallistuu monia eri maita, potit kasvavat huomattavan suuriksi, tehden pelistä jännittävän vaihtoehdon lottopelien ystäville.

Muista tarkistaa säännöt ja ehdot sekä vastuullisen pelaamisen ohjeet ennen pelaamista!