Viihde

Archie Cruz nähtiin Porvoossa: Julkinen anteeksipyyntö ja perhe-elämän juhlaa

Santa Cruzin keulahahmo Archie Cruz bongattiin lauantaina 5. lokakuuta Porvoossa, Bar & Pub Barracudassa. Rocktähti saapui paikalle keskiyön aikoihin, ja hänen läsnäolonsa herätti välittömästi huomiota paikallaolijoiden keskuudessa.

Illan aikana Archie seurusteli useiden ihmisten kanssa. Yhdessä vaiheessa hän istahti tumman kaunottaren viereen ja kietoi kätensä hänen ympärilleen, mikä vaikutti saavan naisen tuntemaan olonsa hieman vaivaantuneeksi. Illanvietto kuitenkin jatkui ilman suurempia tapahtumia. Silminnäkijöiden mukaan Archie nautti erityisesti valkovenäläisestä juomasta, joka oli hänen suosikkinsa illan aikana.

Tapahtuman jälkeen Archie Cruz julkaisi Instagram-tarinassaan julkisen anteeksipyynnön. Hän myönsi olleensa viikonloppuna vastuuttomassa tilassa ja päivittäneensä sosiaaliseen mediaan asioita, jotka eivät vastaa todellisuutta. Hän pahoitteli tapahtunutta seuraavin sanoin:

“Pahoittelen viime viikonlopun some-päivitystäni. Olen ollut edesvastuttomassa tilassa ja päivittänyt asioita, joilla ei ole mitään tekemistä totuuden tai minkään tosi-elämän asian kanssa. Toivon, että päivittelyäni ei kukaan ottanut tosissaan ja tajuaa, että kyseessä oli virhe. Pyydän koko sydämestäni anteeksi mahdollisia väärinkäsityksiä ja olen jatkossa tarkempi somettamisieni suhteen.”

Archie ja hänen kihlattunsa Iida Vainio odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on joulukuussa. Pariskunta vietti äskettäin Iidan 21-vuotissyntymäpäiviä Ruotsissa Yasuragi-kylpylähotellissa. Tämä erityinen loma oli Archien suunnittelema yllätys juhlan kunniaksi.

Lisäksi perheeseen kuuluu myös heidän rakas siperianhusky Jelly, joka on tärkeä osa heidän elämäänsä ja perhettään, kun he valmistautuvat uuden perheenjäsenen tuloon. Archien fanit odottavat mielenkiinnolla, miten tuleva isyys vaikuttaa rocktähden elämään sekä hänen uraansa.