Viihde

Anne Kukkohovi karsii tavaroitaan: Ikoninen maalaus myynnissä Los Angelesiin muuton jälkeen

Malli ja juontaja Anne Kukkohovi on aloittanut uuden luvun elämässään muutettuaan Los Angelesiin tavoittelemaan uusia uramahdollisuuksia. Osana tätä muutosta Kukkohovi on ryhtynyt karsimaan henkilökohtaisia tavaroitaan, mukaan lukien taiteilija Vincent Bakkumin vaikuttava maalaus. Maalaus, joka esittää nuorta Kukkohovia alastomana ja siteisiin käärittynä, on myynnissä Tori.fi:ssä 3 500 euron hintaan. Teos on toteutettu veitsimaalaustekniikalla ja on yksi monista henkilökohtaisista esineistä, joille Kukkohovi toivoo löytävänsä uuden kodin.

Vaikka maalaus on hänelle tunteellinen, Kukkohovi myöntää, ettei ole koskaan ripustanut sitä esille. “Se on ollut varastossa, enkä ole laittanut sitä omille seinilleni,” hän kertoi ja lisäsi, että saattaa ehkä myöhemmin harkita asiaa uudelleen, mutta tällä hetkellä hänen huomionsa on irtautua ylimääräisestä tavarasta muuton jälkeen.

Kukkohovin muutto Los Angelesiin tapahtui houkuttelevan mainosmallitarjouksen myötä, joka lupaa jännittäviä mahdollisuuksia kahdella mantereella. Vaikka Los Angelesin loistelias elämä kiehtoo, Kukkohovi säilyttää realistisen asenteen. “En elä pilvilinnoissa tämän kaupungin suhteen. Tiedän, kuinka rankkaa täällä on, enkä odota mitään satutarinoita,” hän kertoi hiljattain antamassaan haastattelussa.

Kolmen vuoden Yhdysvaltain viisumilla varustettu Kukkohovi lähestyy tilannetta rauhallisesti, luopuen joistakin tavaroistaan ja sopeutuen uuteen elinympäristöönsä. Vaatteista on ollut erityisen helppo luopua, ja hän on kokenut tyydytystä siitä, että on antanut eteenpäin joitain tärkeitä esineitä. “Elämä jatkuu, ja meidän on jatkettava sen mukana. Joskus on virkistävää luopua jostain merkityksellisestä. Se on osa matkaa.”

Vaikka Kukkohovi vielä totuttelee elämään Los Angelesissa, hän ei ole tehnyt lopullista päätöstä siitä, tuleeko kaupungista hänen pysyvä kotinsa. Toistaiseksi hän tasapainottelee ammatillisten tavoitteidensa ja pohdinnan välillä siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, avoimena sekä uusille haasteille että palkinnoille, joita uusi elämä saattaa tarjota.