Viihde

Aku Hirviniemi Palaa Lavoille: Komediaillat Röykkä Resortissa

Vuosi sitten Aku Hirviniemi joutui suuren kohun keskelle, kun häntä syytettiin lukuisille naisille lähetetyistä sopimattomista viesteistä. Tapauksen myötä myös tunnetut julkisuuden henkilöt, kuten entinen Miss Suomi Erika Helin, nousivat esiin uhreina. Skandaali vaikutti merkittävästi Hirviniemen uraan, ja hän vetäytyi kokonaan julkisuudesta. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa, sillä Hirviniemi on valmistautumassa paluuseensa kahdessa tulevassa komediaillassa, jotka järjestetään marraskuussa Röykkä Resortissa.

Putouksesta tutut hahmot tekevät paluun

Röykkä Resort, joka sijaitsee Nurmijärvellä, ilmoitti virallisilla verkkosivuillaan Hirviniemen esityksistä. Komediaillat pidetään Metsäklubilla, ja liput maksavat 45–65 euroa. Iltojen aikana Hirviniemi esittää tuttuja sketsihahmoja suosikkiohjelmastaan Putous, mukaan lukien Marja Tyrni, Usko Eevertti Luttinen ja Timo Harjakainen. Mainosjulisteet näistä hahmoista on jo julkaistu, ja ne herättävät katsojissa odotusta ja nostalgiaa.

Röykkä Resortin taustalla tuttu näyttelijä

Röykkä Resortilla on pitkä historia, sillä se toimi aikaisemmin sairaalana ja myöhemmin vastaanottokeskuksena. Vuonna 2022 kiinteistö myytiin noin 1,5 miljoonalla eurolla Röykkä Invest Oy:lle. Yrityksen taustalla on noin kymmenen suomalaista kiinteistö- ja sijoitusalan asiantuntijaa, joista yksi on tunnettu näyttelijä ja sarjayrittäjä Jasper Pääkkönen. Pääkkönen on tullut tunnetuksi paitsi näyttelijänurastaan, myös yrittäjänä, muun muassa perustamalla Helsingin suosittua Löyly-kompleksia. Hänen osallisuutensa Röykkä Resortissa lisää tapahtuman kiinnostavuutta, sillä paikka on kytköksissä suomalaisen viihdemaailman vaikuttajiin.

Aku Hirviniemen paluu komedian pariin Röykkä Resortissa tarjoaa sekä näyttelijälle että yleisölle mahdollisuuden uuden luvun avaamiseen hänen urallaan. Aika näyttää, miten yleisö ottaa hänet vastaan, mutta nämä esitykset merkitsevät merkittävää askelta hänen uransa jatkamisessa.