Viihde

Sara Sieppi nauttii viikonlopusta Ateenassa ja jakaa upeita hetkiä Instagramissa

Suomalainen vaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi vietti rentouttavan viikonlopun Kreikan Ateenassa ja tarjosi seuraajilleen vilauksen matkansa tunnelmasta. Sara jakoi viikonlopun aikana Instagramissa sarjan kuvia ja tarinoita, joissa hän esitteli ikimuistoisia hetkiään, muun muassa Krabon rannalla ja Manko Ateenassa.

Ensimmäisessä julkaisussaan Sara istui rennosti ulkokahvilassa nauttien juomastaan. Hänen tyylinsä oli jälleen pettämätön – musta-keltainen toppi ja aurinkolasit täydensivät huolettoman lomatyylin, joka heijasti Ateenaa ympäröivän auringonpaisteen lämpöä. Seuraavassa kuvassa hän esitteli herkullisen aterian, jota hän nautti matkan varrella.

Kolmannessa kuvassa, joka sai paljon huomiota, Sara rentoutui Krabon rannalla, joka tunnetaan rauhallisesta ilmapiiristään ja kirkkaista vesistään. Hän näytti täysin levolliselta ja nautti rannasta, joka tarjosi täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja kaupungin tutkimisen jälkeen hengähtämiselle.

Sara ei pysähtynyt tähän. Neljännessä ja viidennessä julkaisussa hän jakoi henkeäsalpaavat näkymät rannasta – rauhalliset siniset vedet ja horisontin hiljaisuus loivat unenomaisen tunnelman hänen kreikkalaiselle seikkailulleen. Viimeisessä kuvassa hän paljasti olevansa Manko Ateenassa, trendikkäässä ravintolassa, joka on tunnettu eloisasta energiastaan ja modernista ilmeestään.

Näiden julkaisujen kautta Sara tarjosi seuraajilleen ikkunan viikonloppunsa rentouttaviin hetkiin, yhdistellen tyyliä, ruokaa ja upeita maisemia. Fanit seurasivat innolla hänen matkaansa, ja Sara osoitti jälleen kerran, miksi hän on yksi Suomen rakastetuimmista vaikuttajista.