Politiikka

Presidentin puoliso Suzanne Innes-Stubb isännöi huippukokousta Kiovassa – huomion keskipisteenä lasten turvallisuus

Suzanne Innes-Stubb, Suomen tasavallan presidentin Alexander Stubbin puoliso, on juuri nyt tärkeällä vierailulla Kiovassa, Ukrainassa. Vierailu tapahtuu Olena Zelenskan, Ukrainan presidentin puolison, kutsusta, ja Suzanne matkustaa ilman puolisoaan. Matkan painopiste on merkittävissä keskusteluissa ja yhteistyön vahvistamisessa maiden välillä.

Tyylikkäänä tärkeässä roolissa

Suzanne on tällä matkalla isännöimässä merkittävää “First Ladies and Gentlemen Summit” -kokousta, jossa presidenttien puolisot keskustelevat tärkeistä aiheista, kuten lasten kouluturvallisuudesta sodan keskellä. Kiovassa Suzanne vieraili myös Ukrainan suurimmassa lastensairaalassa, osoittaen tukeaan ja huoltaan maan vaikeassa tilanteessa elävistä lapsista.

Suomalaisen muodin lähettiläs

Suzannen tyylikkyys nousi jälleen esiin Ukrainassa, ja hänen huoliteltu pukeutumisensa keräsi paljon huomiota. Hän valitsi ylleen Andiatan tyylikkään vaaleanpunaisen housupuvun, joka sai runsaasti kiitosta niin väriensä kuin mukavuutensa ansiosta. Suzanne tunnetaan siitä, että hän suosii minimalistista ja klassista tyyliä, joka edustaa suomalaisen muodin eleganssia maailmalla.

Asun tarina jatkuu

Suzanne Innes-Stubb

Erityistä huomiota herätti se, että sama housupuku nähtiin Suzanne Innes-Stubbin yllä myös Pariisin olympialaisten yhteydessä, jolloin hän edusti yhdessä puolisonsa ja Ranskan presidenttiparin kanssa. Tämä asu, jonka arvo on lähes 700 euroa, kertoo Suzanne arvostuksesta laadukkaita ja kestäviä valintoja kohtaan, sillä hänet on useasti nähty Andiatan vaatteissa eri edustustilaisuuksissa.

Suzannen tyylikäs ja vahva läsnäolo tuli ilmi myös Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyn Instagram-julkaisussa, jossa hän poseerasi arvokkaasti yhdessä muiden presidenttien puolisoiden kanssa, vahvistaen suomalaisten tukea Ukrainalle.