Teknologia

Maailman suurimmat teknologiset tuotemerkit

Maailma on täynnä ainutlaatuisia teknologiabrändejä. Jotkut näistä tuotemerkeistä tulivat markkinoille vuosikymmeniä sitten. Jotkut taas ovat tulleet markkinoille vasta muutama vuosi sitten. Kiitettävää ja inspiroivaa on kuitenkin jatkuva pyrkimys tehdä maailmasta parempi paikka ihmisille.

Teknologia on maailman henki. Kuten happi keholle, se on kaiken meitä ympäröivän ydin. Siksi voit pelata ja ansaita rahaa nettikasino NetBet nousematta sängystäsi. Se on se mehu, joka tulee teknologian mukana. Tässä artikkelissa pyritään tutustumaan joihinkin maailman suurimpiin teknologiabrändeihin.

Apple

Apple (AAPL) on yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy erilaisia kuluttajateknologiatuotteita. Älypuhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit, puettava teknologia, kotiteatterijärjestelmät ja monet muut ovat niiden joukossa. Mac-tietokoneet ja iPhone-älypuhelimet kuuluvat sen myydyimpiin tuotteisiin. Lisäksi Apple on lisännyt merkittävästi palvelutulojaan. Verkkokauppojen pyörittämisen lisäksi se on hiljattain ottanut käyttöön useita suoratoistopalveluja, kuten Apple+:n, joka on alustana tilauksesta katseltavissa olevalle viihdesisällölle.

Samsung

Samsung Electronics kilpailee maailmanlaajuisesti Applen ja muiden suurten teknologiayritysten kanssa tärkeissä tuoteryhmissä. Se toimii monilla toimialoilla, kuten viestinnän, tietotekniikan ja kulutuselektroniikan aloilla.

Eteläkorealainen yritys tarjoaa monia tuotteita, kuten tietokoneita, tulostimia, kodinkoneita, televisioita, puettavaa teknologiaa, tabletteja, virtuaalitodellisuustuotteita ja paljon muuta. Samsung on kuitenkin tunnetuin sen hyvin pidetystä Galaxy-älypuhelinmallistosta.

Hon Hai Precision

Hon Hai Precision on monikansallinen elektroniikkavalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Taiwanissa ja jota kutsutaan myös nimellä Foxconn. Yhtiö valmistaa elektroniikkaa ja elektroniikkakomponentteja, joita käytetään kulutuselektroniikassa, tarkkuusvalussa, autoteollisuudessa, viestinnässä ja tietotekniikassa. Foxconn on elintärkeä osa Applen toimitusketjua, sillä se valmistaa huomattavan osan Applen iPhoneista.

Microsoft

Microsoft on monikansallinen yritys, joka kehittää ja lisensoi laitteistoja, ohjelmistoja, ratkaisuja ja palveluja. Vaikka yritys on tunnettu Office Suite- ja Windows-ohjelmistoistaan, pilvilaskenta ja sen pilvipalvelualusta Azure tuottavat yhä enemmän tuloja. Lisäksi Microsoft omistaa ja ylläpitää tunnettua työnhakijoiden sosiaalista verkostosivustoa LinkedIniä.

Dell Technologies

Dell Technologies on maailmanlaajuinen laitteistojen, tietotekniikkatuotteiden ja -palvelujen valmistaja ja jakelija. Yhtiö myy verkkotuotteita, pöytä- ja kannettavia tietokoneita sekä perinteisiä ja seuraavan sukupolven tallennusratkaisuja. Dell tarjoaa myyntiin myös pilvihallintatyökaluja ja pilvipohjaista alustaa. Dellin tunnetuin tarjonta ovat pöytätietokoneet.

Sony

Sony on japanilainen teknologiayritys, joka luo ja valmistaa elektroniikkaa kuluttaja-, yritys- ja ammattikäyttöön maailmanlaajuisesti. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman tavaroita, kuten videokameroita, videopelikonsoleita ja -ohjelmistoja, matkapuhelimia ja henkilökohtaisia tietokoneita. Se myös luo ja julkaisee elokuvia, sekä eläviä että animaatioita, sekä musiikkiäänitteitä. Lisäksi se valmistaa ja markkinoi tunnettua videopelikonsolia PlayStationia.

Lenovo Group Ltd

Lenovo Group Ltd on teknologiavalmistaja, joka valmistaa tabletteja, älypuhelimia, näyttöjä, kannettavia tietokoneita ja muita vempaimia vastaamaan nykyajan teknologisia vaatimuksia. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia Argentiinassa, Brasiliassa, Kiinassa, Saksassa, Unkarissa, Intiassa, Japanissa, Meksikossa ja Yhdysvalloissa, ja se palvelee yli 180 maan globaaleja markkinoita. Tämä luettelo on tiivis kooste joistakin maailman suurimmista teknologiayrityksistä.