Uutiset

Petri Tykkä herättää ristiriitaa tylyllä Facebook-kirjoituksella Karitan syntymäpäivänä

Yllättävässä käänteessä Petri Tykkä on noussut otsikoihin suorapuheisella ja odottamattomalla Facebook-julkaisulla perjantaina 22. syyskuuta, entisen puolisonsa Karita Tykkän syntymäpäivänä. Julkaisu, joka on sittemmin levinnyt laajasti, on herättänyt laajaa keskustelua ja kiistaa pariskunnan fanien ja seuraajien keskuudessa

Karitan erityisenä päivänä Petri Tykkä päätti tavallisten kohteliaisuuksien ja onnentoivotusten sijaan jakaa Facebookissa rehellisen ja suodattamattoman viestin. Julkaisussa luki:

“Kiitos, Karita, niistä onnellisista vuosista yhdessä. Ilman viimeisiä kurjia kuukausia olisin pärjännyt. Nyt ero on virallinen, ja puolen vuoden kuluttua se on lopullinen. Mennään eteenpäin ja ollaan onnellisia.”

Pariskunta joutui alun perin avioerohuhujen keskelle, kun Petri julkaisi tulisen postauksen Facebookissa, ilmoittaen aikeistaan hakea avioeroa Karitasta. Tuossa aikaisemmassa postauksessa Petri ilmaisi sydänsurunsa heidän liitossaan koetusta petoksesta ja esitti kovia syytöksiä ja väitteitä Karitaa kohtaan.

“Kolme viikkoa sitten, kaiken lisäksi, meillä oli 15-vuotishääpäivämme, jolloin sanoit rakastavasi minua nyt ja aina,” Petri kirjoitti tuolloin. Hän myönsi, että heidän pitkäaikainen suhteensa oli kohdannut haasteita viime vuosina, mutta ei ollut koskaan odottanut sen romahtavan mahdollisten pettämissyytösten vuoksi.

“Avioeropaperit löytyvät huomenna käräjäoikeudesta, jotta voin saada asiani kuntoon nopeammin ja saada sinut pois mielestäni lopullisesti,” Petri julisti aikaisemmassa postauksessaan. Tästä uhkauksesta huolimatta Petri ei välittömästi edennyt avioeropaperien kanssa. Kuitenkin hänen viimeisin, lyhyt mutta painokas julkaisu viittaa siihen, että hän on nyt ottanut tämän askeleen. Petri on kieltäytynyt kommentoimasta julkaisuaan tai sen sisältöä Iltalehdelle.

Samana päivänä kuin Petrin viimeisin julkaisu, Karita Tykkä julkaisi oman postauksensa sosiaalisessa mediassa, pohtien elämäänsä ja 47-vuotispäiväänsä. Hänen postauksessaan luki:

“Viime vuosina olen ajatellut paljon elämää, sen tarkoitusta, merkitystä ja sisältöä. Opin tuntemaan itseäni syvemmin ja sen, kuka oikeasti olen. On aika pysähtyä, miettiä elämää – itseäni tässä hetkessä ja tulevaisuudessa.”

Karitan pohdiskeleva postaus, joka keskittyi itsensä löytämiseen ja tulevaisuuteen, oli jyrkässä ristiriidassa Petrin suoremman ja raakamman viestin kanssa. Petrin julkaisu sai nopeasti huomiota, keräten tuhansia reaktioita ja kommentteja muutamassa tunnissa. Jotkut ylistivät Petriä hänen rehellisyydestään ja suorapuheisuudestaan, kun taas toiset kritisoivat ajankohtaa ja hänen viestinsä julkista luonnetta. Sekalaiset reaktiot korostavat jatkuvaa kiinnostusta ja tunnesidettä, joka faneilla on Tykkien elämään.