Uutiset

Prinssi William Sureksee Sven-Göran Erikssonin Poismenoa Haimasyövän Jälkeen: “Todellinen Urheilun Herrasmies”

Walesin prinssi William on ilmaissut syvän surunsa kuultuaan tunnetun jalkapallovalmentajan Sven-Göran Erikssonin poismenosta. Ruotsalainen media raportoi tänään iltapäivällä Erikssonin menehtymisestä. Huippuvalmentaja kuoli maanantaiaamuna, perheensä ympäröimänä, pitkään jatkuneen parantumattoman haimasyövän seurauksena. Eriksson oli kuollessaan 76-vuotias.

Prinssi William julkaisi koskettavan viestin X-viestipalvelussa, jossa hän kunnioitti Erikssonin elämäntyötä ja muisti häntä “todellisena herrasmiehenä”. Prinssi kertoi myös vaikutelmastaan, jonka Eriksson jätti häneen heidän tavatessaan useaan otteeseen.

Surullista kuulla Sven-Göran Erikssonin poismenosta. Tapasin hänet useita kertoja, kun hän oli Englannin joukkueen valmentaja. Hänen karismansa ja intohimonsa urheilua kohtaan tekivät minuun aina vaikutuksen, William kirjoitti yhteiseltä tililtä, jota hän käyttää yhdessä prinsessa Catherinen kanssa.

Viesti päättyi prinssin osanottoon Erikssonin läheisille.

Ajatukseni ovat hänen perheensä ja ystäviensä luona. Todellinen urheilun herrasmies, lämpimin terveisin William, hän lisäsi.

Sven-Göran Erikssonin muistoa kunnioittavat hänen poikansa Johan Eriksson, tyttärensä Lina Eriksson sekä pitkäaikainen kumppaninsa Yaniseth, jonka kanssa hän eli viimeiset 15 vuotta.