Suomi

Ruotsin kuningashuoneessa vauvaonnistuksia: Prinsessa Sofia odottaa neljättä lastaan

Ruotsin prinsessa Sofia, joka hiljattain ilmoitti odottavansa lasta, edusti Tukholman valtiopäivien avajaisissa kahdessa eri asussa.

Sofia esiintyi kuninkaallisen perheen rinnalla, näyttäen hyvävointiselta, kuten Svensk Dam raportoi. Kiitosta keränneet asut olivat molemmat suomalaisia luomuksia. Päivän aikana avajaisissa prinsessa Sofia pukeutui mustavalkoiseen pallomekkoon, joka herätti huomiota hillityllä eleganssillaan.

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip

Illalla kuninkaallinen perhe saapui katsomaan oopperaa, jossa prinsessa Sofia esiintyi punaisessa kietaisumekossa, joka säväytti yleisöä ja oli tyylikäs valinta tilaisuuteen. Molemmat mekot ovat suomalaisen Andiatan käsialaa. Lisäksi Andiatan edustaja vahvisti, että myös prinsessa Victorian kashmirtakki on suomalaisen yrityksen valmistama.

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip kertoivat syyskuun alussa odottavansa perheenlisäystä. Pariskunnalla on ennestään kolme poikaa, ja Ruotsin hovi ilmoitti, että lapsen laskettu aika on helmikuussa 2025. Ainakaan toistaiseksi raskaus ei ole vaikuttanut Sofian virallisiin edustustehtäviin syksyn aikana.