Viihde

Erika Vikmanin Tunnepitoinen Tatuointi Paljastaa Yhteyden Isoisoäitiinsä Sukuni Salat –ohjelmassa

Marja Hintikka, 46, Sukuni salat -ohjelman juontaja, jakoi Instagram-tilillään merkittävän uutisen vieraastaan, taiteilija Erika Vikmanista, 31. Kuvausten päätyttyä Vikman paljasti henkilökohtaisen yhteyden ohjelmaan, joka kosketti monia seuraajia. Toisessa jaksossa katsojat pääsevät tutustumaan Vikmanin sukupuuhun, mikä inspiroi artistia tekemään ainutlaatuisen päätöksen liittyen hänen isoisoäitiinsä.

Hintikan julkaiseman videon myötä Vikman esittelee uuden kylkeensä ottaman tatuoinnin, jossa komeilee hänen isoisoäitinsä Eufrosyne Vikmanin nimi kauniilla kalligrafialla. Tatuoinnilla on syvä merkitys, kuten Vikman kertoo: “Siinä on voimaa.”

Hintikka kehui Vikmanin vahvaa yhteyttä sukujuuriinsa ja huomautti, että tällainen hetki on ensimmäinen ohjelman historiassa. “Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut ohjelman historiassa. Mutta en ole yllättynyt: Erikan isoisoäiti oli upea nainen. Kuvauksissa pohdimme ohjaaja-käsikirjoittaja Helena Hyvärisen kanssa, että ottaisimme mielellämme Erikan mahtavat naispuoliset sukulaiset omiksemme,” Hintikka kirjoitti ja osoitti ihailua artistin voimakasta sukuperintöä kohtaan.

Hintikka ilmaisi kiitollisuuttaan Vikmania kohtaan myös julkaisunsa loppupuolella: “Kiitos, ihanin Erika Vikman – sinä viisas, herkkä, syvällinen ja isosydäminen rohkea ihminen, joka jatkat esiäitiesi viitoittamalla tiellä. Oli upeaa, että saimme etsiä sukusi salaisuuksia!”

Jaksossa katsojat saavat kuulla Eufrosynen ainutlaatuisesta, mutta traagisesta elämäntarinasta. Hän synnytti aviottoman lapsen, ja pappi merkitsi hänet “maahan sitoutuneeksi” syntisen teon vuoksi. Valitettavasti lapsi kuoli vain neljän kuukauden ikäisenä. Myöhemmin Eufrosyne sai kahdeksan lasta puolisonsa Henrik Vikmanin kanssa. Hänen tarinansa jatkaa kiehtomista, erityisesti siksi, että hänen lapsenlapsensa, Tamara Maunonen, kertoi Eufrosynen väitetyistä selvänäkijän kyvyistä, joiden avulla tämä ennusti oman kuolemansa.

Vikman kokee vahvaa yhteyttä esiäitiinsä ja kertoo jaksossa, että hänelläkin on ollut näkyjä tulevaisuudesta, jotka ovat lopulta toteutuneet. “Minulla on aina ollut tunne, että sisälläni asuu pieni noita. Tunnen sisälläni todella vahvan voiman, joka vie minut aina sinne, minne haluan mennä. Ja ne asiat tapahtuvat,” hän kuvailee. Vikman ei ole kommentoinut julkisesti uutta tatuointiaan, mutta katsojat voivat seurata Sukuni salat -ohjelman seuraavaa jaksoa MTV3:lla torstaisin klo 21:00 tai Katsomossa.