Viihde

Kauneuden Uudelleenmäärittely: Jade Nyström Vahva Paluu Lavalle

Jade Nyströmin elämää on lapsuudesta asti ohjannut urheilu, erityisesti korkeushyppy. Hänen matkansa ulottuu kuitenkin paljon pidemmälle kuin pelkkiin urheilusaavutuksiin. Urheilu-uransa aikana Jade löysi oman identiteettinsä ja kertoi julkisuudessa olevansa transnainen. Tämä ei ollut helppoa, sillä aktiivinen urheilu rajoitti kehollisia muutoksia. Rintaimplantit ja huulitäytteet olivat mahdollisia, mutta hormonihoidot eivät urheilun vuoksi tulleet kyseeseen.

Jade on kuitenkin ollut aina selkeä yhdessä asiassa: “Olen päättänyt, ettei kukaan enää alenna tai vähättele minua,” hän sanoo päättäväisesti.

Hiljattain Jade osallistui Miss Suomi -kisojen kutsuvierasiltaan, kuten myös edellisenä vuonna. Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin monin tavoin erilainen. Urheilu-uransa lopettamisen myötä Jade oli ottanut suuremmat rintaimplantit ja hän oli ehtinyt olla sinkkuna jo vuoden.

Jade Nyström

“Olin juuri eronnut parisuhteesta sinä päivänä, kun olin menossa seuraamaan Miss Suomi -kisoja. Minua itketti, mutta minun oli pakko osallistua, sillä olin hankkinut vartavasten hienon mekon,” Jade muistelee vuoden takaista iltaa.

Silloin saamansa ulkonäkökehut eivät vielä tuntuneet täysin sydämelliseltä.

“Sanoin silloin haluavani näyttää luonnolliselta. Se oli ihan tyhmää, sillä en todellakaan halua! Se oli vain entisen poikaystäväni mielipide,” Jade kertoo suoraan.

Jade vannoo ennaltaehkäisevän botoxin nimeen ja on jatkanut ulkonäkönsä hienosäätöä. Rintaleikkausten lisäksi hän on muokannut huuliaan, vaikka välillä poisti täytteet, mutta päätti myöhemmin laittaa ne takaisin.

Vaikka ulkonäköön on tehty muutoksia, suurin tekijä on silti edelleen aktiivinen urheilu. Ammattiuran jälkeen Jade on siirtynyt kuntosalille ja pitää kiinni säännöllisestä treenaamisesta.

Treenaan salilla edelleen säännöllisesti. On mielenkiintoista nähdä, millaisia lihaksia saan tähän kroppaan aikaiseksi,” Jade sanoo ja lisää, että urheilullisuus on myös mahdolliselta tulevalta kumppanilta vaadittava ominaisuus.