Viihde

Vain Elämää: Katri Helenan Uusi Paljastus Hämmästytti ja Nauratti Muita Artisteja

Iskelmälegenda Katri Helena on jälleen kerran noussut otsikoihin, kun hän teki yllättävän paljastuksen Vain elämää -ohjelman uusimmalla kaudella. Artistit ja katsojat saivat kuulla mielenkiintoisia tarinoita hänen uransa varrelta, jotka olivat jääneet aiemmin piiloon. Erityisesti yksi paljastus, joka liittyy hänen lapsiinsa ja keikkaelämäänsä, sai muut artistit nauramaan ja esittämään humoristisia kysymyksiä.

Vuosikymmeniä musiikkimaailmaa ilahduttanut Katri Helena muisteli aikaa, jolloin hän esiintyi yhdessä edesmenneen aviomiehensä Timo Kalaojan kanssa. Romanttisen muiston lomassa hän kertoi, kuinka heidän yhteisellä keikalla tapahtui jotain unohtumatonta: ”Yksi lapsikin on keikalla tehty,” Katri Helena kertoi pilke silmäkulmassa. Tämä hauska huomautus sai muut artistit, kuten Marko Hietalan, kysymään lisää yksityiskohtia. ”Vai tarkoitatko ennen keikkaa vai sen jälkeen?” Marko Hietala uteli. Katri Helena vastasi hymyillen: ”Ennen keikkaa.”

Katri Helena

Katri Helenalla on kolme lasta, joista kaksi syntyi hänen edesmenneen aviomiehensä kanssa. Timo Kalaoja menehtyi äkillisesti sydäninfarktiin keikkamatkalla vuonna 1988, ja Katri on avoimesti muistellut tuota surullista hetkeä kirjassaan. Hänen koskettavat muistonsa aviomiehensä viimeisistä hetkistä ovat jääneet monen lukijan mieleen.

Katri Helena on nykyisin onnellisesti yhdessä Tommi Liimataisen kanssa, ja heidän suhteensa on syventynyt viime vuosina avoliitoksi. Pariskunta on asettunut Askolaan, jossa Katri on asunut jo vuodesta 2006 lähtien. Vain elämää -ohjelman uusi kausi starttaa perjantaina 6. syyskuuta Nelosella ja Ruudussa klo 20:00. Ohjelman uudet jaksot lupaavat tarjota paljon tunteikkaita hetkiä ja unohtumattomia paljastuksia niin Katri Helenalta kuin muiltakin mukana olevilta artisteilta.