Uutiset

Jukka ja Chachi Hildén paljastivat tyttärensä kauniin nimen

Jukka ja Chachi Hildén ovat paljastaneet ohimennen vastasyntyneen tyttärensä nimen suloisella julkaisulla sosiaalisessa mediassa. Pari jakoi ihastuttavan kuvan, jossa elokuussa syntynyt pienokainen lepää rakastavasti heidän välissään, kun he suukottavat häntä molemmille poskille. Kuvassa vauva pitää silmänsä kiinni ja näyttää tyytyväiseltä ja rauhalliselta.

Kuvatekstissä luki: “You are so loved, Isabella,” vahvistaen näin heidän tyttärensä nimen olevan Isabella. Nimi juontaa juurensa italialaisesta muunnoksesta Elisabethista, joka tarkoittaa “Jumala on valani.” Nimi tuo mieleen myös kauneuden, sillä italiaksi “bella” tarkoittaa kaunista. Suomen nimipäiväkalenterin mukaan Isabellan nimipäivää juhlitaan 11. helmikuuta.

Ilmoitus herätti valtavasti ihastusta, ja kommenttikenttä täyttyi onnitteluista sekä kehuista niin nimestä kuin pienokaisen kauneudesta.

Jukka ja Chachi kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran loppuvuodesta 2017 Perun vuoristossa TV-tuotannon kuvauksissa. Pariskunta avioitui syyskuussa 2019, ja heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi saman vuoden marraskuussa. Toinen lapsi syntyi heinäkuussa 2021. Perheen uusin tulokas on heidän kolmas yhteinen lapsensa. Jukalla on lisäksi kaksi lasta aiemmasta liitostaan.

Perheen arkea rikastuttaa myös kolme koiraa, jotka täydentävät Hildénien elämää.