Viihde

Perheen ilo Flow-festivaaleilla: Sonja Kailassaari osallistuu lasten kanssa, juhlii ainutlaatuista festivaalikokemusta

Sonja Kailassaari jakoi äskettäin Facebookissa päivityksiä elämästään ja viikonlopun tapahtumistaan. Sunnuntaina hän julkaisi useita Instagram-videotarinoita, joissa hän esitteli kokemuksiaan Flow Festivalilla Helsingin Suvilahdessa. Tänä vuonna festivaalilla järjestettiin perhesunnuntai, joka tarjosi erityisesti 0-12-vuotiaille lapsille suunnattua ohjelmaa klo 13:00–17:00. Sonja osallistui tapahtumaan lastensa kanssa ja hyödynsi festivaalin perheystävällistä ilmapiiriä.

Yhdessä Instagram-tarinoistaan Sonja antoi seuraajilleen lähikuvan festivaaliasustaan, johon oli lisätty leikkisä yksityiskohta – tuttinauha roikkumassa hänen takistaan. Hän kuvasi videon tekstillä: “Tänään oli hieman erilainen festivaalipäivä!”, mikä kuvasti hänen ainutlaatuista kokemaansa festivaalia lapsiensa kanssa.

Sonja ilmaisi myös kiitollisuutensa festivaaliseurastaan ja huomautti, että sateisesta säästä huolimatta ryhmän mieliala pysyi korkealla. Hän korosti erityisesti näyttelijä Armi Toivasen mukanaoloa ja kommentoi humoristisesti: “Mielestäni on ihanaa, että pääsee kokemaan Flow’n lapsensa kanssa. Varsinkin kun mukana on näin superkuuma lastenhoitaja,” tägäten Toivasen julkaisuunsa.

Lisäksi Sonja jakoi muutamia kohokohtia edelliseltä festivaalipäivältä ja mainitsi, että Aurora ja Fred Again olivat hänen suosikkejaan. Hän totesi innostuneesti: “Pitkästä aikaa tuli tanssittua kunnolla,” heijastaen kokemuksen iloa.

Viikonlopun päätyttyä Sonja palasi ammatillisten velvollisuuksiensa pariin yli vuoden kestäneen äitiysloman jälkeen. Maanantaina hän ilmoitti paluustaan töihin ja kuvaili ensimmäistä työpäiväänsä tapahtumarikkaaksi. Hänen työpäivänsä alkoi verikokeella ja kehonkoostumusmittauksella, sillä hän pyrki selvittämään, miten raskaus ja ikääntyminen ovat vaikuttaneet hänen kehoonsa. Sonja myös myönsi unohtaneensa työkonensa salasanan, mikä toi humoristisen sävyn päivän haasteisiin.

Henkilökohtaisessa elämässään Sonja on kihloissa Aku Hirviniemen kanssa, jonka kanssa hänellä on lapsi, joka syntyi viime vuoden heinäkuussa. Pari on kuitenkin asunut erillään viime vuoden lopusta lähtien, kun uutisoitiin Akun lähettäneen sopimattomia viestejä useille naisille. Sonja, joka oli asunut Akun kanssa Riihimäellä yli puolen vuoden ajan, muutti takaisin Helsinkiin maaliskuussa. Suhteen haasteista huolimatta pari on nähty yhdessä muutaman kerran, muun muassa heinäkuussa Coldplayn konsertissa.

Sonjan päivitykset tarjoavat rehellisen kuvan hänen elämästään, jossa hän tasapainottelee vanhemmuuden, työn ja henkilökohtaisten haasteiden välillä säilyttäen positiivisen asenteen.