Tervetuloa tutustumaan Netflixin vuoden 2024 parhaimpiin uusiin elokuviin, jotka tarjoavat kattauksen viihdettä kaikille elokuvan ystäville. Tänä vuonna luvassa on ennennäkemättömiä tarinoita, sykähdyttäviä seikkailuja ja syvällisiä draamoja, jotka on suunniteltu viemään katsojat unohtumattomille matkoille eri genrejen läpi. Oli sitten kyseessä jännittävä trilleri, sydäntä lämmittävä komedia tai koskettava rakkaustarina, Netflixin uusin elokuvavalikoima tarjoaa jotakin jokaiseen makuun. Liity mukaan, kun sukellamme syvälle näihin mestariteoksiin ja tutkimme, mikä tekee niistä tämän vuoden must-see elokuvia.

1. Damsel

Damsel- netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   8. maaliskuuta 2024

Genret:               Fantasia/Seikkailu

Tiedätkö sen elokuvan, missä neitoa pelastetaan, mutta asetelma kääntyykin päälaelleen odottamattomalla tavalla? Juuri sellainen seikkailu, joka yhdistelee fantasiaa ja toimintaa uudella ja kiehtovalla tavalla. Siinä yhdistyvät perinteiset roolit ja moderni kerronta niin, että katsoja joutuu arvailemaan, mitä seuraavaksi tapahtuu.

2. Spaceman

Spaceman- 	
netflix uudet elokuvat

Julkaisupäivä:  23. helmikuuta 2024

Genret:              Sci-fi/Seikkailu

Etkö ole vielä kuullut viimeisimmästä avaruusseikkailusta, joka on vallannut Netflixin? Tarina vie katsojat mukaansa unohtumattomalle matkalle, jossa yhdistyvät syvälliset ihmissuhteet ja kiehtova scifi-maailma. Se on elokuva, joka saa miettimään elämän suuria kysymyksiä aivan uudella tavalla.

3. My Name Is Loh Kiwan

My Name Is Loh Kiwan - netflix-elokuvat top 10

Julkaisupäivä:   1. maaliskuuta 2024

Genret:                Romantiikka

Tiedätkö sen elokuvan, jossa päähenkilö lähtee uskomattomalle matkalle löytääkseen itsensä ja perimänsä salaisuudet? Se on tarina, joka kietoo yhteen menneisyyden mysteerit ja nykypäivän haasteet, tarjoten katsojille sekä syvällisiä oivalluksia että viihdettä. Matka alkaa yksinkertaisesta kysymyksestä, mutta paljastaa vähitellen monimutkaisen verkoston, joka yhdistää kulttuureja, aikoja ja tarinoita.

4. Mea Culpa

Mea Culpa- netflix-elokuvat top 10

Julkaisupäivä:   23. helmikuuta 2024

Genret:               Trilleri/Draama

Jos etsit jännitystä, joka pitää sinut reunalla alusta loppuun, olet löytänyt oikean teoksen. Se on sydäntäsärkevä tarina virheistä, anteeksiannosta ja ihmisen kyvystä muuttua paremmaksi. Syvällinen tutkielma syyllisyydestä ja sovituksesta, joka jättää jälkensä ja saa miettimään elämän monimutkaisuutta.

5. Code 8: Part II

Code 8: Part II- 	
netflix uudet elokuvat

Julkaisupäivä:   28. helmikuuta 2024

Genret:               Toiminta/Jännitys

Jos olet nähnyt ensimmäisen osan, valmistaudu jatko-osaan, joka vie tarinan uusiin korkeuksiin. Tässä toimintapakkauksessa yhdistyvät tulevaisuuden teknologia ja yliluonnolliset kyvyt ainutlaatuisella tavalla, tarjoten katsojille unohtumattoman seikkailun. Se sukeltaa syvemmälle hahmojen maailmaan, paljastaen uusia haasteita ja liittoutumia, jotka määrittelevät heidän kohtalonsa.

6. The Pig, the Snake and the Pigeon

The Pig, the Snake and the Pigeon - 	
netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   6. lokakuuta 2023

Genret:               Rikos/Draama

Kiehtova rikosdraama, joka kutoo yhteen erikoiset hahmot ja arvaamattomat käänteet, tarjoaa unohtumattoman kokemuksen. Kolmen erilaisen kohtalon kietoutuminen yhteen tavalla, joka haastaa katsojan ennakkoluulot ja oikeudentajun, muodostaa elokuvan ytimen. Valinnat, seuraukset ja ihmiskohtalot ovat yhtä monimutkaisia kuin ne ovat kiehtovia, tarjoten syvällisen katsauksen ihmismielen syövereihin.

7. The Windigo

The Windigo - netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   13. lokakuuta 2023

Genret:                Kauhu/Trilleri

Syvälle synkkiin metsiin kätketty tarina herää henkiin, kun vanhat legendat kohtaavat nykypäivän pelot. Kauhun ja mysteerin ystäville tarjolla on kylmäävän jännittävä kokemus, joka tutkii inhimillisen mielen syvimpiä sopukoita ja luonnonvoimien arvoituksellisuutta. Kun pimeys laskeutuu ja salaisuudet alkavat paljastua, katsojan on kohdattava se, mikä piilee varjoissa.

8. Mercy (2023)

Mercy - 	
netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   12. toukokuuta 2023

Genret:               Toiminta/Jännitys

Sydäntä sykähdyttävä toiminta ja jännitys kuljettavat tarinaa, joka tutkii armeliaisuuden ja oikeudenmukaisuuden rajoja. Henkeäsalpaavassa juonessa katsojat tempaistaan mukaan kiihkeään taisteluun oikeuden puolesta, jossa jokainen valinta voi muuttaa kohtalon suuntaa. Draama ja adrenaliini nivoutuvat yhteen, luoden unohtumattoman elokuvakokemuksen, joka pitää otteessaan viimeiseen hetkeen asti.

9. Badland Hunters

Badland Hunters - netflix-elokuvat top 10

Julkaisupäivä:   26. tammikuuta 2024

Genret:               Toiminta/Draama

Kun armoton erämaa kohtaa ihmisen taistelun oikeudenmukaisuudesta, syntyy tarina, joka ylittää perinteisen toiminnan ja draaman rajat. Se vie katsojat syvälle karuun maisemaan, jossa säännöt kirjoitetaan uudelleen joka hetki ja missä selviytyminen vaatii enemmän kuin pelkkää voimaa. Hahmot, jotka ovat yhtä monimutkaisia kuin itse tarina, taistelevat paitsi ulkoisia vihollisia myös sisäisiä demoneitaan vastaan.

10. Doi Boy

Doi Boy - netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   7. lokakuuta 2023

Genret:               Draama/Jännitys

Nuoren miehen elämä kääntyy ylösalaisin, kun hän joutuu rikollisen maailman syövereihin yrittäessään selviytyä vaikeista olosuhteista. Matkallaan kohti parempaa tulevaisuutta hän kohtaa uskottomuutta, petoksia ja väkivaltaa, mutta löytää myös yllättäviä ystävyyssuhteita. Tarina tutkii syvällisesti valintojen seurauksia ja ihmisen sisäistä voimaa vastoinkäymisten keskellä.

11. Hello Ghost

Hello Ghost - netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   11. toukokuuta 2023

Genret:              Kauhu/Komedia Kun yksinäinen mies kohtaa neljä erikoista haamua itsemurhayrityksen jälkeen, hänen elämänsä ottaa odottamattoman käänteen. Nämä näkymättömät seuralaiset eivät ole pelkästään kummituksia, vaan heillä on keskenään ratkaisemattomia asioita, jotka heidän on hoidettava ennen kuin voivat siirtyä rauhaan. Tarina sekoittaa huumoria ja sydäntäsärkeviä hetkiä, tutkien elämän, kuoleman ja uusien mahdollisuuksien merkitystä.

12. The Great Seduction

The Great Seduction - netflix parhaat elokuvat

Julkaisupäivä:   23. elokuuta 2023

Genret:               Draama/Romantiikka

Pieni kyläyhteisö päättää kääntää kohtalonsa nokkelalla suunnitelmalla houkutellakseen nuoren lääkärin jäämään heidän keskuuteensa. Komedia kietoo katsojat viekkaaseen juoneen, jossa charmantit asukkaat esittävät kaikkea muuta kuin tavallisia tempauksia. Tarina on täynnä lämpöä, yllätyksiä ja opetuksia siitä, miten yhteisö voi yhdistyä epätavallisen tavoitteen eteen.

Lue myös: