Maria Susanna Jungner (entinen Matthes, o.s. Elo) syntyi 22. elokuuta 1973 Helsingissä, Suomessa. Hän työskenteli pitkään Yle TV1:n kuuluttajana, jossa hänellä oli ura vuodesta 1998 aina vuoteen 2024 saakka. Maria Jungner menehtyi äkillisesti maaliskuussa 2024 ollessaan 50-vuotias. Hänen kuolemansa oli suuri menetys sekä läheisilleen että kollegoilleen, ja hänet muistetaan lämpimänä ja valoisana persoonana, jonka työ ja olemus jättivät pysyvän jäljen suomalaiseen televisiohistoriaan.

Maria Jungnerin äiti

Maria Jungnerin äiti on suomalainen kirjailija ja kääntäjä, Outi Elo. Hän tunnetaan suomalaisen kirjallisuuden parissa laajalti ja on kääntänyt useita kirjoja suomeksi. Outi Elossa yhdistyvät kulttuurinen osaaminen ja henkilökohtainen karisma, mikä näkyy myös hänen tyttärensä, Maria Jungnerin, monipuolisessa urassa televisioalalla. Maria oli tunnettu Yleisradion pitkäaikainen kuuluttaja ja toimittaja . Maria ja hänen äitinsä Outi olivat läheisiä, ja tämä suhde heijastui myös Maria Jungnerin lämpimässä ja empaattisessa lähestymistavassa yleisöönsä televisiossa.

Maria Jungnerin lasten isä

Maria Jungnerin lasten isä

Maria Jungnerin lasten isä on Marian lapsuudenystävä, jonka kanssa hän oli naimisissa ennen suhdettaan Mikael Jungnerin kanssa. Maria ja hänen lapsuudenystävänsä avioituivat vuonna 1999 ja heille syntyi kaksi tytärtä. Tämä avioliitto päättyi ennen Marian avioliittoa Mikael Jungnerin kanssa.

Maria Jungnerin lasten isä on Mikael Jungner, joka on tunnettu suomalainen poliitikko ja entinen Ylen toimitusjohtaja. Hän ja Maria Jungner olivat naimisissa vuosina 2007–2013. Mikael Jungner on vaikuttanut merkittävästi Suomen politiikassa ja media-alalla, ja hänen suhteensa Mariaan oli osa hänen julkista ja yksityistä elämäänsä.

Maria Jungnerin lapset

Maria Jungnerilla on kaksi tytärtä, jotka syntyivät hänen ensimmäisestä avioliitostaan lapsuudenystävänsä kanssa. Tyttäret pysyvät suurelta osin poissa julkisuudesta, eivätkä he esiinny usein edes äitinsä sosiaalisen median päivityksissä. Heidän nimistään tai iästään ei ole julkisesti saatavilla .

Outi ja Aarre Elo

Outi ja Aarre Elo ovat Maria Jungnerin vanhempia. Aarre Elo oli tunnettu suomalainen televisioviihteen ammattilainen ja Yleisradion pitkäaikainen ohjelmapäällikkö. Hänen vaimonsa Outi toimi lentoemäntänä. Maria Jungner oli heidän tyttärensä ja koki syvän menetyksen, kun hänen isänsä Aarre menehtyi. Aarre Elolla oli merkittävä vaikutus suomalaiseen televisioviihteeseen, ja hän oli arvostettu henkilö sekä työssään että perheessään.

Aarre Elo ensimmäinen vaimo

Aarre Elo oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa, kunnes hän menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 1968. Tämä traaginen tapahtuma vaikutti syvästi Aarre Elon elämään, sillä myös yksi hänen lapsistaan kuoli kymmenen vuotta myöhemmin samalla tavalla. Aarre Elo oli merkittävä hahmo suomalaisessa televisioviihteessä ja hänen uransa kattoi useita vuosikymmeniä, joista hän vietti suuren osan Yleisradion palveluksessa.

Aarre Elon lapset

Aarre Elo oli naimisissa kahdesti ja hänellä oli viisi lasta. Maria Jungner, joka työskenteli Yleisradiossa televisiokuuluttajana, oli yksi hänen tunnetuista lapsistaan. Aarre Elon ensimmäinen vaimo kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1968, ja heidän yksi lapsensa kuoli myös auto-onnettomuudessa kymmenen vuotta myöhemmin. Elo menehtyi sairauskohtaukseen vuonna 2022.

Aarre Elon perhe

Aarre Elo oli tunnettu suomalainen televisioviihteen ammattilainen, joka loi pitkän uran Yleisradiossa. Hänen perheensä koostui kahdesta avioliitosta ja viidestä lapsesta. Hänen tunnetuin lapsensa on Maria Jungner, joka työskenteli Ylen televisiokuuluttajana. Aarre Elon ensimmäinen vaimo kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1968, ja heidän yksi lapsistaan menehtyi myös auto-onnettomuudessa vuonna 1978. Aarre Elo menetti myöhemmin elämässään puhekykynsä afasian myötä ja kuoli sairauskohtaukseen vuonna 2022.

Lue myös: