Digitaalisen viihteen alati kehittyvässä maisemassa Netflix on noussut voimanpesäksi, joka tarjoaa laajan kirjaston elokuvia, sarjoja ja yksinoikeudella tuotettua sisältöä, joka sopii monenlaiseen makuun eri puolilla maailmaa. Kuluttajien tottumusten siirtyessä suoratoistopalveluihin Netflixin kaltaisten alustojen hinnoittelurakenteen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää kaikille, jotka haluavat maksimoida viihdearvonsa. Tässä artikkelissa perehdytään Netflixin tarjoamiin erilaisiin tilauspaketteihin ja vertaillaan kustannuksia ja etuja, jotta voit päättää, mikä paketti sopii parhaiten katselutottumuksiisi ja budjettiisi.

Tässä on taulukko Netflixin tilaussuunnitelmista ja hinnoista.

SopimustyyppiResoluutioNäytöt kerrallaKuukausihinta (noin)
PerusSD19,99 dollaria
StandardHD215,49 dollaria.
PremiumUltra HD419,99 dollaria.

Perus

Perus-suunnitelma tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia Netflixin laajasta kirjastosta korkealaatuisella HD-tarkkuudella. Tämä suunnitelma mahdollistaa sisällön katsomisen kahdella laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan pienille perheille tai pariskunnille. suunnitelma sisältää mahdollisuuden ladata sisältöä kahdelle laitteelle offline-katselua varten, jolloin voit nauttia lempisarjoistasi ja -elokuvistasi myös ilman internet-yhteyttä. Perus-suunnitelma on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja käytännöllisyyttä suoratoistopalvelussaan.

Standard

Standard-suunnitelma tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella suoratoistosisältöä teräväpiirtotarkkuudella (HD) ilman mainoksia. Tämän suunnitelman avulla voit katsella ohjelmia ja elokuvia kahdella laitteella samanaikaisesti, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon perheille tai ystäville, jotka haluavat jakaa tilin. Lisäksi Standard-suunnitelma sallii sisällön lataamisen kahdelle laitteelle offline-katselua varten, mikä on erinomainen ominaisuus matkustettaessa tai silloin, kun internet-yhteys on rajoitettu. Tämä suunnitelma yhdistää edullisen hinnan ja korkean käyttömukavuuden, mikä tekee siitä suositun valinnan monille Netflix-käyttäjille.

Premium

Premium-suunnitelma on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen katselukokemus Netflixin käyttäjille. Tämä suunnitelma sisältää Ultra HD -tarkkuuden eli 4K-resoluution, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun ja eläväiset värit, kun laitteisto tukee tätä tarkkuutta. Lisäksi Premium-suunnitelma mahdollistaa sisällön katsomisen neljällä laitteella samanaikaisesti, mikä tekee siitä ihanteellisen suurille perheille tai ryhmille. Katselukokemusta parantavat myös HDR-teknologia ja Netflixin spatiaaliääni, jotka tuovat elokuvat ja sarjat eloon uudella tavalla. Voit myös ladata sisältöä offline-katselua varten kuudelle eri laitteelle, joten viihdettä on saatavilla missä tahansa oletkin.

Lue myös: