NetflixViihde

Netflix uutuudet: Kesän 2024 Parhaat Sarjat ja Elokuvat

Kesä 2024 tuo mukanaan joukon uusia ja jännittäviä julkaisuja Netflixiin. Olitpa kiinnostunut draamasta, komediasta, jännityksestä tai dokumenteista, Netflixin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tässä  esittelemme kesän kuumimmat uutuudet ja annamme vinkkejä, mitä sinun kannattaa lisätä katselulistallesi. Valmistaudu löytämään uudet suosikkisi ja uppoudu viihteen maailmaan Netflixin tarjoamien monipuolisten sisältöjen parissa!

1. Mother of the bride

Mother of the bride

Kesä 2024 tuo mukanaan yhden vuoden odotetuimmista romanttisista komedioista, kun Mother of the Bride saa ensi-iltansa 15. kesäkuuta. Tämä elokuva kertoo koskettavan ja humoristisen tarinan äidistä, joka tasapainoilee omien tunteidensa ja tyttärensä häiden järjestämisen välillä. Kun äidin oma rakkauselämä alkaa yllättäen kukoistaa, syntyy joukko hilpeitä ja sydämellisiä tilanteita, jotka naurattavat ja liikuttavat katsojia.

Mother of the Bride yhdistää loistavan näyttelijäkaartin, mukaansatempaavan juonen ja koskettavat hetket, jotka tekevät siitä täydellisen elokuvan kesän romanttisille elokuvailloille. Tämä elokuva lupaa tarjota katsojilleen unohtumattoman elämyksen täynnä naurua, rakkautta ja elämäniloa.

2. Trinil

Trinil

Valmistaudu sukeltamaan menneisyyteen, kun Trinil saa ensi-iltansa 22. elokuuta 2024. Tämä jännittävä seikkailudraama vie katsojat matkalle ajassa taaksepäin esihistorialliseen aikaan, kun ihmiset vasta alkoivat jättää jälkensä maailmaan. Elokuvan tarina sijoittuu Indonesiaan, alueelle, joka tunnetaan fossiililöydöistään, ja seuraa nuoren paleontologin matkaa, kun hän tekee elämänsä löydön.Trinil yhdistää historialliset faktat ja fiktiivisen juonen mestarillisella tavalla, luoden vangitsevan tarinan, joka pitää katsojat otteessaan alusta loppuun. Tämä elokuva on täynnä jännitystä, mysteeriä ja upeita visuaalisia elämyksiä, jotka vievät katsojan suoraan muinaiseen maailmaan. Tämä elokuva on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat historiaa, seikkailua ja suuria tunteita.

3. Living with leapord

Living with leapord

Elokuussa 2024 ensi-iltansa saava Living with Leopard on henkeäsalpaava dokumentti, joka sukeltaa syvälle villieläinten ja ihmisten rinnakkaiselon maailmaan. Tämä luonnonhistoriallinen dokumentti seuraa läheltä intialaisen kyläyhteisön ja siellä asuvan leopardin yhteiseloa, paljastaen ainutlaatuisen suhteen, jossa vaarat ja kauneus kietoutuvat toisiinsa. Living with Leopard tarjoaa katsojille koskettavia hetkiä, syvällisiä oivalluksia ja upeita kuvakulmia, jotka vievät suoraan Intian villiin luontoon, esitellen samalla tämän uhanalaisen lajin selviytymistaistelua.

4. The Final: Attack on Wembley

The Final: Attack on wembley

Odotettu toimintaelokuva saa ensi-iltansa syyskuussa 2024 ja lupaa katsojilleen adrenaliinintäyteisen kokemuksen. Elokuva sijoittuu Lontooseen, jossa joukko terroristeja ottaa legendaarisen Wembley-stadionin haltuunsa kesken tärkeän jalkapallo-ottelun. Kun panokset ovat korkealla ja aikaa on vähän, rohkea erikoisjoukkojen tiimi taistelee estääkseen katastrofin ja pelastaakseen tuhansien ihmisten hengen. Tämä elokuva tarjoaa sykettä nostattavan seikkailun täynnä jännitystä, toimintaa ja henkeäsalpaavia hetkiä, jotka pitävät katsojat penkin reunalla alusta loppuun.

5. The guardian of monarchs

The guardian of monarchs

Valmistaudu syyskuussa 2024, kun The Guardian of Monarchs vie katsojat keskiaikaiseen valtakuntaan. Tämä lumoava historiallinen draama seuraa kuninkaallisten suojelijaa, uskollista ritaria, joka vaarantaa henkensä suojellakseen hallitsijasukua pettureilta ja vihollisilta. Intensiteetti ja tunteet ovat huipussaan elokuvassa, joka tutkii vallan, uskollisuuden ja rakkauden teemoja, tuoden katsojille unohtumattoman kokemuksen täynnä juonittelua, taisteluja ja sydäntä särkeviä hetkiä. Tämä elokuva tarjoaa mukaansatempaavan katseluelämyksen, joka vie katsojan suoraan keskiaikaisen hovin ytimeen.

6. The Tearsmith

The Tearsmith

Maailma, jossa tunteet voivat muovata todellisuutta. The Tearsmiith tuo katsojat kaupungin syrjäkujille, missä salaperäinen seppä, joka tunnetaan kyynelten takojana, kätkee synkän salaisuuden. Tämä taianomainen draama, joka julkaistaan helmikuussa 2025, seuraa sepän matkaa, kun hän yrittää korjata rikki menneitä elämiä luomustensa avulla. Kun menneisyyden varjot ja nykypäivän haasteet kietoutuvat yhteen, hänen on löydettävä voimaa kohdata omat demoninsa. The Tearsmiith on visuaalisesti lumoava ja syvällisesti liikuttava tarina, joka tutkii surun, toivon ja anteeksiannon voimaa.

7. Madame Web

Madame Web

Madame Web, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa 2025, vie katsojat syvälle Marvel-universumin mystiikkaan. Tämä kiehtova supersankaritarina seuraa salaperäistä Madame Webiä, jolla on psyykkisiä voimia ja kyky nähdä tulevaisuuteen. Kun New Yorkia uhkaa vaarallinen vihollinen, Madame Web yhdistää voimansa muiden supersankareiden kanssa estääkseen katastrofin. Elokuva yhdistää jännitystä, toimintaa ja yliluonnollisia elementtejä, tarjoten katsojilleen ainutlaatuisen ja lumoavan seikkailun, joka paljastaa uusia ulottuvuuksia tunnetusta maailmasta.

8. Unfrosted

Unfrosted

Kuvittele 1960-luvun alun Michigan, jossa kaksi suurta aamiaismurojen valmistajaa, Kellogg’s ja Post, kilpailevat kehittääkseen vallankumouksellisen uuden leivonnaisen. Unfrosted, joka saa ensi-iltansa 3. toukokuuta 2024, on Jerry Seinfeldin ohjaama ja tähdittämä komedia, joka sukeltaa syvälle näiden yritysten väliseen taistoon. Tämä hulvaton tarina kertoo kunnianhimosta, petoksista ja huvittavista hahmoista, kuten menacing milkmen ja muista värikkäistä persoonista, jotka tekevät kaikkensa valloittaakseen aamiaismarkkinat. Elokuva yhdistää absurdin huumorin ja terävän satiirin, tarjoten katsojilleen unohtumattoman katselukokemuksen.

9. Beautiful Rebel

Beautiful Rebel

Vuoden 2024 toukokuussa ensi-iltansa saava biografinen draama vie katsojat syvälle Gianna Nanninin elämään ja uraan. Beautiful Rebel kertoo tarinan italialaisesta rocktähdestä, joka nousi kuuluisuuteen 1970-luvun lopulla ja kohtasi monia haasteita matkallaan musiikkiuran huipulle. Elokuva, ohjaajana Cinzia TH Torrini, perustuu Nanninin omaelämäkertaan Cazzi miei ja kuvaa hänen taisteluaan perheen vastustusta ja musiikkiteollisuuden esteitä vastaan. Tämä koskettava ja inspiroiva tarina tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Nanninin elämään, hänen henkilökohtaisiin kamppailuihinsa ja saavutuksiinsa, tehden siitä välttämättömän katselukokemuksen kaikille musiikin ystäville.

10. City Hunter

City Hunter

Ryo Saeba, yksityisetsivä ja taitava tarkka-ampuja, joutuu tutkimaan kumppaninsa kuolemaa yhdessä tämän siskon, Kaori Makimuran, kanssa. City Hunter on toimintakomedia, joka yhdistää rikostutkinnan ja humoristiset tilanteet. Tämä elokuva, joka perustuu suosittuun manga-sarjaan, sijoittuu nykypäivän Shinjukuun, Tokioon, ja tuo ikonisen hahmon uuteen valoon. Pääosissa nähdään Ryohei Suzuki ja Misato Morita. Elokuva saa ensi-iltansa 25. huhtikuuta 2024 Netflixissä .

11. Love Divided

Love Divided

Valentina, nuori pianisti, ja David, keksijä, elävät naapuruksina ohuen seinän erottamina. Love, Divided on espanjalainen romanttinen komedia, jossa nämä kaksi vastakohtaa kohtaavat ja joutuvat navigoimaan elämässään seinän molemmin puolin. Valentina harjoittelee tärkeää koesoittoa varten, kun taas David tarvitsee hiljaisuutta työskennellessään. Elokuvassa korostuu näiden hahmojen välinen kemia ja konflikti, joka syntyy heidän tarpeistaan ja persoonallisuuksistaan. Ohjannut Patricia Font, Love, Divided on Aitana Ocañan debyyttielokuva, ja se sai ensi-iltansa Netflixissä 12. huhtikuuta 2024. Tämä elokuva on uudelleenfilmatisointi ranskalaisesta romanttisesta komediasta Blind Date (Un peu, beaucoup, aveuglément). Valentina ja David ajautuvat tahattomasti treffeille, mikä kääntää heidän suhteensa yllättävään suuntaan, ja katsojat saavat nauttia heidän matkansa mutkista ja käänteistä.

Lue myös: