Netflix-lahjakortti on prepaid-kortti, jonka avulla voit maksaa Netflix-tilauksesi ilman luottokorttia tai pankkitiliä. Lahjakortteja on saatavilla erilaisilla arvoilla, ja niitä voi ostaa useista vähittäismyyntiliikkeistä sekä verkosta. Kortin saldo lisätään Netflix-tilillesi, ja sitä käytetään kuukausimaksujen maksamiseen, kunnes saldo on käytetty loppuun. Netflix-lahjakortti on kätevä tapa lahjoittaa suoratoistopalvelu ystävälle tai perheenjäsenelle.

Miten Netflix-lahjakorttia käytetään?

Tässä ovat vaiheet, kuinka käyttää Netflix-lahjakorttia:

 1. Osta lahjakortti: Hanki Netflix-lahjakortti vähittäismyyntiliikkeestä tai verkosta.
 2. Kirjaudu sisään tai luo tili: Mene Netflixin verkkosivustolle (www.netflix.com) ja kirjaudu sisään olemassa olevalla tililläsi tai luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
 3. Siirry lunastussivulle: Kun olet kirjautunut sisään, siirry osoitteeseen www.netflix.com/redeem.
 4. Syötä koodi: Syötä lahjakortin takana oleva koodi annettuun kenttään. Varmista, että kirjoitat koodin oikein.
 5. Aktivoi lahjakortti: Klikkaa “Lunasta” (Redeem) -painiketta. Lahjakortin arvo lisätään Netflix-tilillesi ja sitä käytetään tilausmaksujen maksamiseen.
 6. Nauti sisällöstä: Nyt voit nauttia Netflixin laajasta elokuvien, TV-sarjojen ja dokumenttien valikoimasta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia luottokorttiveloituksista.

Netflix-lahjakortin käytön edut

Tässä ovat Netflix-lahjakortin käytön hyödyt:

 1. Helppokäyttöisyys: Lahjakortin käyttäminen on yksinkertaista ja suoraviivaista, eikä se vaadi monimutkaisia asennuksia tai rekisteröitymisiä.
 2. Ei luottokorttia tarpeen: Voit maksaa Netflix-tilauksesi ilman luottokorttia tai pankkitiliä, mikä tekee palvelusta saavutettavamman kaikille.
 3. Budjetin hallinta: Lahjakortti auttaa hallitsemaan viihdebudjettiasi, koska maksat etukäteen tietyn summan ja vältät odottamattomat kuukausiveloitukset.
 4. Erinomainen lahja: Netflix-lahjakortti on loistava lahja ystäville ja perheenjäsenille, sillä se tarjoaa heille pääsyn laadukkaaseen viihteeseen heidän omilla ehdoillaan.
 5. Ei sitoutumista: Lahjakortilla maksettu tilaus ei sido sinua pitkäaikaisiin sopimuksiin, ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa ilman lisämaksuja.
 6. Turvallisuus: Lahjakortin käyttö vähentää riskiä henkilökohtaisten taloustietojen joutumisesta vääriin käsiin, koska maksamiseen ei tarvita pankki- tai luottokorttitietoja.
 7. Helppo hallinta: Voit helposti seurata ja hallita saldoasi Netflix-tililläsi, ja saat ilmoituksia, kun saldo alkaa olla vähissä.
 8. Laaja saatavuus: Netflix-lahjakortteja on saatavilla monista eri myymälöistä ja verkosta, joten niitä on helppo hankkia.

Mistä ostaa Netflix-lahjakortti?

Netflix-lahjakortteja voi ostaa useista eri paikoista, mikä tekee niiden hankkimisesta helppoa ja kätevää. Voit löytää lahjakortteja suurista vähittäismyyntiketjuista, kuten ruokakaupoista, elektroniikkaliikkeistä ja apteekeista. Monet tavaratalot ja supermarketteihin kuuluvat pienmyymälät myyvät Netflix-lahjakortteja. Voit myös ostaa lahjakortteja verkosta Netflixin viralliselta sivustolta tai muilta luotettavilta verkkokaupoilta. Jotkut verkkokaupat tarjoavat mahdollisuuden ostaa digitaalisia lahjakortteja, jotka toimitetaan sähköpostitse, mikä on kätevä vaihtoehto, jos tarvitset lahjan nopeasti. Useat pankit ja mobiilimaksusovellukset tarjoavat lahjakorttien ostomahdollisuuden suoraan niiden sovellusten kautta. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan tavan hankkia Netflix-lahjakortti.

Lahjakortin arvo ja hinnat?

Netflix-lahjakortin arvo ja hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mistä ja millä summalla kortti ostetaan. Ottaen Netflix-lahjakortteja on saatavilla eri arvoilla, kuten 15 €, 25 € ja 50 €. Näillä lahjakorteilla voit maksaa Netflix-tilauksesi ilman luottokorttia tai pankkitiliä, ja kortin arvo lisätään tilillesi heti koodin lunastamisen jälkeen. Lahjakortin arvo vähennetään tilauksesi kuukausimaksuista, kunnes saldo on käytetty loppuun. Tämä tekee lahjakorteista joustavan ja kätevän tavan hallita tilausmaksuja sekä tarjoaa mahdollisuuden lahjoittaa viihdettä ystäville ja perheenjäsenille helposti ja vaivattomasti. Lahjakortin hinta on sama kuin sen nimellisarvo, joten maksat esimerkiksi 25 €:n lahjakortista 25 €.

Lahjakortin voimassaoloaika

Netflix-lahjakortin voimassaoloaika on käytännössä rajoittamaton, sillä kortilla ei ole erillistä vanhentumispäivää. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lahjakorttia milloin tahansa sen ostamisen jälkeen ilman huolta sen vanhenemisesta. Lahjakortin arvo pysyy voimassa, kunnes se on kokonaan käytetty Netflix-tilauksen maksamiseen. Tämä tekee lahjakortista erittäin joustavan vaihtoehdon, koska se ei sido käyttäjää tiettyyn ajanjaksoon. Voit siis lunastaa lahjakortin heti tai säästää sen tulevaisuutta varten, esimerkiksi kun haluat uusia tilauksen tai antaa sen lahjaksi jonain myöhempänä ajankohtana.

Miten tarkistaa lahjakortin saldo?

Netflix-lahjakortin saldon tarkistaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tarkistaa lahjakorttisi saldon kirjautumalla sisään Netflix-tilillesi verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta. Kun olet kirjautunut sisään, siirry tilisi asetuksiin ja etsi kohta, joka koskee maksutapoja. Sieltä löydät vaihtoehdon tarkistaa lahjakorttisi saldo. Näet jäljellä olevan saldon ja tiedon siitä, kuinka paljon aikaa tilauksesi kattaa jäljellä olevalla saldolla. Tämä on kätevä tapa pysyä ajan tasalla siitä, kuinka paljon lahjakorttisi saldoa on vielä käytettävissä, jotta voit suunnitella tilauksesi käyttöä ja välttää yllättävät maksut.

Netflix-lahjakortin turvaominaisuudet

 • Uniikki koodi: Jokaisessa lahjakortissa on ainutlaatuinen koodi, joka estää sen väärinkäytön, jos kortti katoaa tai varastetaan.
 • Kortin aktivointi: Lahjakortti on aktivoitava ostohetkellä, mikä vähentää mahdollisuutta, että kortti on käyttökelvoton tai väärennetty.
 • Koodin suojaus: Lahjakortin koodi on suojattu naarmutettavalla pinnoitteella, joka pitää koodin piilossa, kunnes se on valmis käytettäväksi.
 • Salaus ja tietoturva: Netflix käyttää vahvoja salaus- ja tietoturvakäytäntöjä varmistaakseen, että lahjakorttien saldot ja maksutiedot pysyvät suojattuina.
 • Rekisteröity käyttö: Kun lahjakortti on lunastettu, sen käyttö on sidottu Netflix-tiliin, mikä estää kortin saldon väärinkäytön muilla tileillä.
 • Asiakaspalvelu: Jos lahjakortin kanssa ilmenee ongelmia, Netflixin asiakaspalvelu on käytettävissä auttamaan kortin turvallisuuden ja käytön varmistamiseksi.

Nämä turvaominaisuudet tekevät Netflix-lahjakortista luotettavan ja turvallisen tavan maksaa suoratoistopalveluista ja varmistavat, että käyttäjien tiedot ja varat pysyvät turvassa.

Lue myös: