Viihde

Instagramin helmet: Tutustu Suomen 10 seuratuimpaan naisjulkkikseen

Instagram on muodostunut digitaaliseksi näyteikkunaksi, jossa Suomen kirkkaimmat tähdet jakavat hetkiä elämästään, paljastavat kulissien takaisia tarinoita ja inspiroivat seuraajiaan päivittäin. Mutta keitä ovat nämä lumoavat naiset, jotka ovat vallanneet suomalaisten sydämet ja feedit? Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Instagramin maailmaan ja esittelemme kymmenen suomalaista naisjulkkista, joiden tarinat, tyylit ja saavutukset tekevät heistä välttämättömiä seurattavia jokaiselle suomalaiselle Instagram-käyttäjälle.

Näiden naisten Instagram-tilit ovat kuin kiehtovia tarinakirjoja, täynnä upeita kuvia, syvällisiä ajatuksia ja elämänmakuisia hetkiä. He ovat uranuurtajia, taiteilijoita, urheilijoita ja vaikuttajia, jotka eivät pelkästään jaa sisältöä, vaan luovat yhteisöjä, johtavat keskusteluja ja inspiroivat toimintaan.

Joalin Loukamaa

Joalin Loukamaa
 • SEURAAJAT: 3.2 M
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 12. heinäkuuta 2001
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 22 vuotta vanha

Joalin Loukamaa, on suomalainen monilahjakkuus, joka on kerännyt merkittävän seuraajakunnan sosiaalisen median alustoilla. Hän nousi ensimmäisen kerran kansainväliseen maineeseen osana globaalia popryhmää Now United, edustaen Suomea. Joalin ei ole vain lahjakas tanssija vaan myös malli ja laulaja, joka on omistautunut jakamaan elämänsä ja taiteensa miljoonille seuraajilleen Instagramissa.

Syntyneenä Suomessa ja kasvaneena Espanjassa sekä Meksikossa, Joalinin kulttuurinen tausta on rikas ja monipuolinen, mikä näkyy hänen sisällössään. Hän käyttää Instagramia paitsi taiteensa esittelyyn, myös yhteydenpidon välineenä fanien kanssa, jakamalla matkojaan, elämänhetkiään ja ammatillisia saavutuksiaan. Hänen kykynsä luoda visuaalisesti houkuttelevaa ja sydämeen käyvää sisältöä on hankkinut hänelle paitsi kolmemiljoonaisen seuraajajoukon myös tunnustuksen yhtenä Suomen seuratuimmista Instagram-vaikuttajista. Joalinin tarina on esimerkki siitä, miten monipuoliset lahjakkuudet ja kansainvälinen näkökulma voivat yhdistyä luoden ainutlaatuisen ja inspiroivan läsnäolon digitaalisessa maailmassa.

Miisa Rotola-Pukkila 

Miisa Rotola-Pukkila
 • SEURAAJIA: 436k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 17. tammikuuta 1995
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 29 vuotta vanha

Miisa Rotola-Pukkila, on yksi Suomen tunnetuimmista sosiaalisen median vaikuttajista, joka on rakentanut vankan seuraajakunnan jakamalla palasia elämästään, mielipiteitään ja kokemuksiaan. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä värikkäitä ja inspiroivia kuvia, jotka heijastavat hänen positiivista elämänasennettaan ja monipuolista kiinnostustensa kirjoa. Miisa on myös tunnettu YouTube-persoona, joka on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa. Hän käsittelee videoillaan ja Instagram-päivityksissään niin arkipäivän tapahtumia kuin suurempia elämänmuutoksia, jakaen rehellisesti ilonsa ja haasteensa seuraajiensa kanssa.

Miisan sisältö kattaa laajan kirjon aiheita, kuten matkustaminen, muoti, kauneus ja hyvinvointi, mutta myös syvällisemmät puheenvuorot yhteiskunnallisista aiheista ja henkilökohtaisesta kasvusta. Hänen kykynsä luoda aitoa ja merkityksellistä sisältöä on luonut vahvan yhteyden ja luottamuksen hänen ja hänen seuraajiensa välille. Miisan Instagram tarjoaa paitsi visuaalista inspiraatiota, myös rohkaisee seuraajiaan olemaan oma itsensä ja seuraamaan unelmiaan.

Sanni Virallinen

Sanni Virallinen
 • SEURAAJAT: 340k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 21. toukokuuta 1993
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 30 vuotta vanha

Lahjakkuus ja aitous kulkevat käsi kädessä tämän suomalaisen Instagram-vaikuttajan sivulla, joka on tullut tunnetuksi paitsi musiikillisesta lahjakkuudestaan myös syvällisistä pohdinnoistaan ja arjen kauniista hetkistä. Hänen kykynsä yhdistää luova ilmaisu ja henkilökohtainen elämä visuaalisesti houkuttelevalla tavalla tekee hänen Instagram-profiilistaan ainutlaatuisen. Musiikki on hänen sisältönsä ytimessä, tarjoten seuraajille intiimejä esityksiä ja lauluntekohetkiä, jotka valottavat taiteilijan prosessia ja intohimoa. Tämän lisäksi hän jakaa matkojaan, arjen iloja ja kohtaamisia, jotka rikastuttavat hänen tarinaansa ja tekevät siitä monikerroksisen.

Hänen lähestymistapansa sosiaaliseen mediaan on rehellinen ja välitön, mikä luo vahvan sidoksen seuraajiin. Hän ei pelkästään jaa onnistumisiaan, vaan myös haasteita ja oppimiskokemuksia, mikä tekee hänestä inhimillisen ja relatoitavan. Tämä Instagram-vaikuttaja onnistuu luomaan yhteisön tunteen sivullaan, missä seuraajat voivat inspiroitua, oppia ja tuntea yhteenkuuluvuutta. Hänen sisältönsä heijastaa paitsi hänen omaa elämäänsä ja ajatuksiaan, myös laajempaa halua vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan.

Janni Hussi

Janni Hussi
 • SEURAAJIA: 318k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 14. syyskuuta 1991
 • SYNTYMÄPAIKKA : Suomi
 • IKÄ: 32 vuotta vanha

Tämä suomalainen Instagram-vaikuttaja on tunnettu paitsi häikäisevästä ulkonäöstään myös monipuolisesta elämäntyylistään, joka yhdistää urheilun, hyvinvoinnin ja seikkailunhalun. Hänen Instagram-sivunsa on täynnä inspiroivia kuvia ja tarinoita, jotka heijastavat aktiivista elämäntapaa, matkustelua ja intohimoa fitnessiin. Entisenä huippu-urheilijana hän jakaa vinkkejä terveelliseen elämään, treeniohjelmia ja motivaatiota seuraajilleen, jotka etsivät inspiraatiota oman hyvinvointinsa parantamiseen. Lisäksi hänen seikkailunhalunsa vie hänet usein upeisiin maisemiin, joista hän jakaa upeita kuvia, tarjoten samalla matkavinkkejä ja näkemyksiä eri kulttuureista. Hänen aitoutensa, positiivinen asenteensa ja kyky yhdistää työ, leikki ja intohimo tekevät hänestä erityisen ja inspiroivan seurattavan kaikille, jotka arvostavat aktiivista ja tasapainoista elämäntapaa.

Pinja Sanaksenaho

Pinja Sanaksenaho
 • SEURAAJIA: 294k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 22. elokuuta 2002
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 21 vuotta vanha

Täynnä elämäniloa ja luovuutta, tämä suosittu Instagram-vaikuttaja vie seuraajansa matkalle, joka yhdistää muodin, kauneuden ja jokapäiväisen elämän hauskalla ja inspiroivalla tavalla. Hänen profiilinsa tarjoaa värikkään kattauksen erilaisia sisältöjä, kuten DIY-projekteja, muotivinkkejä, kauneusrutiineja ja sydämellisiä hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Hänen positiivinen asenteensa ja aito lähestymistapansa elämään välittyvät jokaisessa julkaisussa, tehden hänen Instagram-sivustaan valoisan ja innostavan paikan, jossa seuraajat voivat löytääinspiraatiota omiin päiviinsä.

Lisäksi hän jakaa kokemuksiaan ja oivalluksiaan, jotka kannustavat seuraajiaan kokeilemaan uusia asioita ja näkemään kauneuden ympärillään. Hän on rakentanut yhteisön, joka arvostaa luovuutta, positiivisuutta ja aitoutta, ja hänen kykynsä yhdistää eri elementit omaleimaiseksi brändikseen tekee hänestä erottuvan vaikuttajan sosiaalisessa mediassa. Hänen elämänsä ja sisältönsä heijastavat sitä iloa ja intohimoa, jota hän tuntee jakaessaan osan itsestään maailmalle.

Veronica Verho

Veronica Verho
 • SEURAAJAT: 270k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 19. huhtikuuta 1996
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 27 vuotta vanha

Tämä suosittu Instagram-vaikuttaja on tunnustettu sydämellisestä ja innostavasta sisällöstään, joka yhdistelee henkilökohtaisia kokemuksia, matkustelua ja arjen kauniita hetkiä. Hänen Instagram-profiilinsa on kuin ikkuna monipuoliseen elämään, jossa hän jakaa niin seikkailuja eri puolilta maailmaa kuin syvällisiä ajatuksia ja elämänopetuksia. Hän on rakentanut alustalleen vahvan yhteisön, joka arvostaa hänen aitouttaan ja positiivista energiaansa.

Hänen kykynsä välittää tarinoita visuaalisesti ja sanallisesti tekee hänestä paitsi seurattavan vaikuttajan myös inspiroivan hahmon, joka rohkaisee seuraajiaan tavoittelemaan unelmiaan ja löytämään iloa jokapäiväisestä elämästä. Tämän vaikuttajan sisältö tarjoaa seuraajille paitsi viihdettä myös motivaatiota ja inspiraatiota, mikä tekee hänen Instagram-sivustaan merkityksellisen kohtaamispaikan monille.

Sara Parikka

 • SEURAAJIA: 262k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 5. maaliskuuta 1991
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 32 vuotta vanha

vuotta vanhaVärikäs ja elämänmyönteinen sisältö tekee tästä Instagram-vaikuttajasta erityisen. Hän jakaa seuraajiensa kanssa arjen iloja, perhe-elämän hetkiä ja itsensä kehittämistä käsittelevää sisältöä. Hänen profiilinsa on täynnä toinen toistaan inspiroivampia kuvia, jotka kuvaavat niin pieniä arjen onnenhetkiä kuin suurempia elämänmuutoksia ja seikkailuja. Aiemmin tunnettu näyttelijän urastaan, hän on siirtynyt sujuvasti sosiaalisen median maailmaan, luoden tilan, jossa positiivisuus ja aitous ovat etusijalla.

Hän avaa seuraajilleen ovia omaan elämäänsä, jakaen kokemuksia vanhemmuudesta, parisuhteesta ja itsehoitoon liittyvistä rutiineista, mikä tekee hänestä monille seuraajilleen kuin ystävän. Tämän vaikuttajan sisältö on syvästi henkilökohtaista ja relatoitavaa, tarjoten kannustusta ja inspiraatiota niille, jotka pyrkivät löytämään tasapainoa elämässään. Seuraajat arvostavat hänen kykyään puhua avoimesti haasteista ja voitoista, mikä luo ympärilleen yhteisön, jossa jokainen voi tuntea olevansa osa jotakin suurempaa.

Anni Ihamaki

Anni Ihamaki
 • SEURAAJIA: 277k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 17. huhtikuuta 1982
 • SYNTYMÄPAIKKA: Suomi
 • IKÄ: 41 vuotta vanha

Eloisa ja monipuolinen, tämä Instagram-vaikuttaja on tunnettu energisestä elämäntyylistään ja kyvystään inspiroida seuraajiaan positiivisella asenteellaan. Hänen Instagram-profiilinsa tarjoilee kattauksen monenlaisia aiheita, kuten hyvinvointi, perhe-elämä, matkustus ja arjen pienet ilot. Hän jakaa avoimesti elämänsä kauniita ja haastavia hetkiä, luoden aitoa ja inspiroivaa sisältöä, joka puhuttelee laajaa yleisöä.

Tämän vaikuttajan sisältö on täynnä elämäniloa ja motivaatiota, ja hän korostaa tasapainoisen elämän merkitystä. Seuraajansa saavat nauttia visuaalisesti houkuttelevista kuvista ja videoista, jotka heijastavat hänen positiivista näkemystään maailmasta. Hänen kykynsä yhdistää työ ja vapaa-aika, samalla kun hän pitää huolta itsestään ja läheisistään, tekee hänestä esikuvan monille, jotka etsivät inspiraatiota omaan elämäänsä.

Sara Sieppi

 • SEURAAJIA: 227k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 3. kesäkuuta 1991
 • Syntymäpaikka: Suomi
 • IKÄ: 32 vuotta vanha

Sara Sieppi, entinen Miss Suomi ja nykyinen suosittu somepersoona, on rakentanut Instagramiin vangitsevan maailman, joka sekoittaa tyylikkäästi viihdettä, henkilökohtaista elämää ja syvällisiä ajatuksia. Hänen profiilinsa on täynnä kiehtovia kuvia ja tarinoita, jotka kuvaavat niin arjen pieniä hetkiä kuin suurempia seikkailuja, antaen seuraajilleen aitiopaikan hänen elämäänsä. Siepin sisältö tarjoaa monipuolisen kattauksen aiheita, kuten matkustelua, muotia, kauneutta sekä rohkeita kannanottoja ajankohtaisiin aiheisiin.

Sieppi on mestari välittämään aitoutta ja positiivista energiaa, mikä tekee hänen Instagram-tilistään paitsi inspiroivan myös relatoitavan. Hän on avoin ja rehellinen kokemuksistaan, niin onnenhetkistä kuin elämän haasteista, luoden tilan, jossa on tilaa sekä naurulle että vakavammille pohdinnoille. Sara Sieppi osoittaa, että sosiaalinen media voi olla paikka aitoon vuoropuheluun ja yhteisöllisyyteen, mikä tekee hänestä yhden Suomen rakastetuimmista Instagram-vaikuttajista.

Ilona Ylikorpi

Ilona Ylikorpi
 • SEURAAJIA: 221k
 • SYNTYMÄPÄIVÄ: 18. kesäkuuta 1998
 • Syntymäpaikka: Suomi
 • IKÄ: 25 vuotta vanha

Energisellä ja tarttuvalla otteellaan tämä Instagram-vaikuttaja on luonut alustan, joka heijastaa hänen monipuolista elämäänsä ja intohimojaan. Hänen sisältönsä on sekoitus muotia, matkustusta, arkielämän hetkiä ja syvällisiä ajatuksia, jotka tarjoavat seuraajilleen kattavan kuvan hänen elämäntavastaan. Hänen kykynsä välittää positiivisuutta ja innostusta tekee hänen Instagram-profiilistaan paitsi visuaalisesti houkuttelevan myös emotionaalisesti palkitsevan. Seuraajat arvostavat hänen avoimuuttaan ja rehellisyyttään, kun hän jakaa elämänsä iloja ja haasteita, luoden yhteisön tunteen, jossa kaikki voivat oppia ja kasvaa yhdessä. Hänen sisältönsä on inspiroiva yhdistelmä sitä, miten yhdistää luovuus, työ ja henkilökohtainen elämä harmonisella tavalla.