En ole täysin ikinä ymmärtänyt, miten miesten ja naisten seksuaaliset himot eroavat toisistaan. Enkä koskaan sitä maskuliininen-feminiininen juttua. Ja aina väitetään, että naiset muka ajattelevat sydämellään ja miehet ajattelevat peniksellään. Ei pidä paikkaansa! Esimerkiksi:

Eräänä iltana menin tyttöystäväni kanssa nukkumaan. Himoni alkoi jyllätä kun näin hänet alasti ja ehdotin vaakamamboa hurmaavilla eleilläni ja casanovamaisella katseellani.

Tyttöystävä torppasi suunnitelmani nopeasti: ”Sori kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä. Mä vaan haluisin, että pitäisit mua lähellä, halaisit ja silittelisit mua.”

Minä jo kovana innostuksesta jyrähdin: ”SIIS MITÄ?!” Ajattelin, että mitähän hittoa tämä nyt oli! Kulli on täydessä iskuvalmiudessa, rykmentti on valmiina laukaisemaan ammukset ja mitä: pitäisi vaan halailla ja silitellä? Ihan kuin olisit ollut vesi-greippi -dieetillä kolme viikkoa ja eteen tuodaan perhepitsa, sisäfilepihvi ja pekonilla terästetty herkkupurilainen, jota pitäisi tyytyä vain haistelemaan. Ei saatana!

Tyttöystäväni jatkoi: ”Et vain ole samalla tasolla minun henkisten ja naisellisten tarpeideni kanssa. Siksi en voi tyydyttää miehisiä tarpeitasi aina, kun sitä haluaisit. Etkö voisi vain rakastaa minua tällaisena, kuin olen? Ei sellaisena, mitä makuuhuoneessa teen vuoksesi?”

Ymmärsin heti, ettei mitään seksuaalista tule tapahtumaan tänä iltana. Erektiooni pakkautunut veri palasi takaisin aivoihini pikkuhiljaa ja pystyin ajattelemaan taas asioita.

Sitten kun olin 2 tuntia kieriskellyt sängyssä, sain mieleeni mestarillisen suunnitelman. Tällä punnittaisiin tyttöystäväni hengellinen kyvykkyys.

Koitti seuraava päivä. Otin vapaata töistä ja ehdotin, että menisimme tyttöystäväni kanssa viettämään mukavaa päivää yhdessä. Vein hänet laadukkaaseen ranskalaiseen bistroon nauttimaan lounasta. Sitten suuntasimme Stockmannille. Vietimme aikaa ja hän kokeili useita erilaisia merkkivaatteita. Hän ei osannut päättää minkä ottaa, joten ehdotin hänelle: ”Otetaan ne kaikki!”

Voi kuinka hänen katseensa kirkastui. Jokainen pusero, neule ja hame napattiin kyytiin. Pyysin Stockmannin henkilökuntaa auttamaan vaatteiden kantamisessa.

Hän halusi myös uudet kengät. Ehdotin, että otetaan kengät jokaiselle uudelle asukokonaisuudelle joita hän löysi.

Koruthan piti saada myös asuihin sopivaksi, eli suuntasimme koruosastolle. Hän valitsi itselleen timanttiset korvakorut, Rolexin kellon, kaulakorun timanteilla sekä tietenkin timanttisormuksen.

Hän oli innostunut ja täynnä onnea. En ole koskaan nähnyt häntä näin onnellisena. Hän sanoi: ”Tämä on juuri sitä, mistä olen aina uneksinut! Rakastan sinua valtavasti!”

Hän jopa ehdotti seksiä sovituskopissa. Mielenkiintoista.

Kun Stockmannin henkilökunta oli kantanut kaikki hänen ostoksensa kassalle odottamaan, hän totesi: ”Nyt olen löytänyt kaiken mitä haluan. Mennäänkö kassalle?”

Katsoin häntä syvälle silmiin, otin hänet lähelle ja sanoin: ”Sori kulta. Nyt ei vaan tunnu siltä.”

Tyttöystäväni kasvoilla hymy muuttui kulmien kurtisteluun, hänen suunsa loksahti auki ja hän sanoi epäluuloinen ilme kasvoillaan: ”SIIS MITÄ?!”

Sanoin hänelle rauhalliseen äänensävyyn: ”Minä vain halusin, että pitäisit näitä vaatteita ja koruja sylissäsi. Minusta tuntuu, ettet ole samalla tasolla minun miehisten ja taloudellisten tarpeideni kanssa, jotta voisin tyydyttää sinun tarpeesi naisena.”

Juuri kun hänen ilmeensä oli muuttumassa suuttumisen ja raivon partaalla olevan mielipuolen näköiseksi, sanoin hänelle: ”Mikset voi vain rakastaa minua tällaisena kuin olen, ei sellaisena, mitä voisin sinulle ostaa?”

No, sanomattakin selvää, että seksiä ei tipu tänään, tai edes tämän kuun aikana. Mutta ainakin tyttöystävän tietää nyt, miltä miehestä voi tuntua.”