Viihde

Pernilla Böckerman Avautuu Sovinnollisesta Avioerostaan ‘Selvin Päin’ –Podcastissa

“Selvin päin” -podcastissa, jota isännöi Hanna Tikander, Pernilla Böckerman avautui avioerostaan ja suhteestaan ex-kumppaniinsa eron jälkeen. Hän korosti, että heidän eronsa oli sovinnollinen ja draamavapaa, mikä oli tärkeää molemmille osapuolille.

Pernilla selitti, että päätös erota ei tullut yllätyksenä kummallekaan. He olivat ajan myötä huomanneet erimielisyydet ja konfliktit suhteessaan, ja ero oli yhteinen päätös, joka tehtiin harkiten. Hän korosti, että tämä molemminpuolinen ymmärrys ja odotettavissa oleva ero auttoivat heitä selviämään erosta sujuvammin.

Podcastin aikana Pernilla kehui ex-kumppaninsa erinomaisia keskustelutaitoja. Hän kertoi, kuinka paljon hän arvosti heidän avointa ja rehellistä viestintää suhteensa aikana ja sen jälkeen. Kyky käydä merkityksellisiä keskusteluja oli olennainen osa heidän yhteyttään, ja Pernilla ilmaisi toiveensa löytää samanlaisia ominaisuuksia tulevalta kumppaniltaan. Hän uskoo, että vahva viestintä on minkä tahansa terveen suhteen perusta ja on jotain, mitä hän arvostaa syvästi.

Pernilla kertoi myös, kuinka kunnioituksen ja ymmärryksen säilyttäminen toisiaan kohtaan eron jälkeen on ollut hyödyllistä molemmille. Vaikka heidän romanttinen suhteensa päättyi, he säilyttivät keskinäisen kunnioituksen ja arvostuksen, mikä on auttanut ylläpitämään positiivista ja sovinnollista suhdetta.

Omassa podcastissaan Pernilla Böckerman ja hänen ex-kumppaninsa Kilpeläinen perustelivat eroaan selittämällä, että heidän suhteensa oli kehittynyt enemmän ystävyydeksi ja työsuhteeksi kuin romanttiseksi suhteeksi. He sopivat yhteisesti, että oli aika mennä eteenpäin, ja tämä ymmärrys auttoi minimoimaan eroon yleensä liittyvän draaman.

Pernilla jakoi myös kokemuksiaan myrskyisämmistä eroista. Hän mainitsi, että hän on ollut tilanteissa, joissa suhteen päättyminen on ollut erittäin dramaattista ja vaikeaa. Hän kuvaili, kuinka tällaiset erot jättivät hänet emotionaalisesti ja fyysisesti uupuneeksi, ja “ällöttävä tunne” valtasi hänet kokonaan. Nämä kokemukset erosivat voimakkaasti hänen sovinnollisesta erostaan Kilpeläisen kanssa, korostaen molemminpuolisen kunnioituksen ja ymmärryksen tärkeyttä suhteen päättämisessä. Jakamalla nämä näkemykset Pernilla tarjosi samaistuttavan ja rohkaisevan tarinan kuuntelijoille, jotka saattavat käydä läpi samankaltaisia tilanteita. Hänen korostamansa kunnioittava viestintä, molemminpuolinen ymmärrys ja henkilökohtainen kasvu tarjosivat arvokkaita oppitunteja siitä, kuinka käsitellä suhteita ja eroja arvokkaasti ja kypsästi. Hänen avoimuutensa ja positiivisuutensa henkilökohtaisten asioiden käsittelyssä resonoi monien kanssa, tuoden esiin hänen resilienssinsä ja tunneälynsä.

Lue myös