Viihde

Räppäri Ibe Juhlisti Suurta Keikkaa Ruisrockissa 2023

Turku, Suomi – Ruisrock 2023 tarjosi lukuisia ikimuistoisia hetkiä, mutta yksi tapahtuman kiistattomista kohokohdista oli räppäri Iben energinen ja vaikuttava esiintyminen. Ilmari Kärki, tunnettu paremmin taiteilijanimellään Ibe, paljasti keikan jälkeen saaneensa huimat 50 000 euroa esiintymisestään.

Lauantai-iltana Ruisrockin päälavalle astunut Ibe hurmasi yleisönsä heti ensitahdeista alkaen. Hän aloitti keikkansa dramaattisella eleellä, kävellen lavalle sanomatta sanaakaan. “Minun piti olla viileä ja kävellä lavalle sanomatta mitään. Sitten tajusin, että tämä alku on ainoa mahdollisuuteni sanoa jotain,” Ibe kertoi keikan jälkeen.

Ja kun hän vihdoin puhui, hänen sanansa resonoivat yleisön kanssa. “Oletteko valmiita tekemään 50 tonnia?” hän kysyi innostuneelta väkijoukolta. Hänen viittauksensa saamaansa palkkioon ja yleisön valmiuteen osallistua teki vaikutuksen.

Esityksen aikana Ibe jatkoi yleisönsä viihdyttämistä ja yllättämistä. “Kai teidän täytyy joskus vierailla dyynissä,” hän totesi, jättäen faninsa miettimään hänen kryptisiä kommenttejaan.

Yleisöön sulautuneiden kommentit osoittivat, että Iben esitys oli monen mielestä festivaalin kohokohta. Eräs noin viisikymppinen nainen kysyi ystävältään: “Eikö tämä olekin hyvä biisi?” Kiitollisena ja hymyillen Ibe vastasi: “Kiitos! Hyvää elämää.”

Erityisen innostuksen sai aikaan lavalla vieraillut Bakari “fucking kite” Diarra, joka heitti yleisöön oman merkkinsä paitoja. Hänen energinen ja räjähtävä esiintymisensä toi lisää sähköä jo valmiiksi kuohuviin hetkiin. Ruisrock 2023 oli jälleen osoitus siitä, miksi se on yksi Suomen suurimmista ja odotetuimmista musiikkitapahtumista. Iben unohtumaton esiintyminen, täynnä karismaa ja yllätyksiä, vahvisti hänen asemaansa yhtenä maan huippuartisteista ja lisäsi varmasti hänen suosiotaan.

Lue myös